Våra specialistområden

Rekrytering av utvecklare och tekniker i Stockholm.
Ants hjälper till med de flesta rekryteringarna inom IT oavsett om ditt behov är att rekrytera CTO, testare, utvecklare eller tekniker.

Specialister snarare än generalister

Utvecklings- och driftavdelningar är idag ofta uppbyggda av specialister snarare än generalister. För att tillsätta specialister krävs erfarenhet och kompetens från branschen. Ants Code at Heart är nischade och ledande inom att korrekt matcha behov mot rådande tillgång på kandidater. Vi är väl insatta i vilka metoder, roller och funktioner som tillämpas i branschen och hur man normalt organiserar sig. Våra egna processer är speciellt framtagna för de förutsättningar som gäller när man vill attrahera, bedöma och tillsätta utvecklare och drifttekniker.

Vilken kompetens söker ni?

System development – Ants har stor vana att rekrytera olika sorters skickliga utvecklare både när det kommer till programmerare men även roller som databasutvecklare eller scriptutvecklare. Läs mer om System development.

IT Specialists – Vi rekryterar gärna olika IT Specialister oavsett om du söker en lösningsorienterad IT-arkitekt eller en erfaren systemförvaltare. Läs mer om IT Specialists.

Service & support – Inom support så har Ants arbetat med roller som IT-koordinator, PC-technician och 1st and 2nd line support. Läs mer om Service & support.

Operations & Network/Infrastructure – När det kommer till operations & Network/Infrastructure så rekryterar vi bland annat för teknikertjänster inom drift, nätverk, databaser och communications. Läs mer om Operations & Network/Infrastructure.

IT Management – Vi tar oss även an uppdrag inom ledningsinriktade tjänster i olika nivåer. Det kan handla om allt från att hitta en kunnig systemförvaltare till att göra en grundlig rekrytering vid en anställning av en ny CIO eller IT chef. Läs mer om IT Management.

Testare – Oavsett om du behöver en Teknisk Testare eller en Testingenjör kan Ants hitta rätt kompetens. Läs mer om Testare.

Ifall kompetensen du är ute efter inte är nämns ovan är du väldigt välkommen att ta kontakt med oss. Vi kan tillsammans definiera ditt behov, bedöma tidsåtgången för en rekrytering och diskutera hur en lämplig searchprocess skulle vara utformas.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i “Hjälp med IT-rekrytering” längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Techrekpodden