Ants Chefsnätverk

Ants Executive Search Stockholm

Ants exklusiva chefsnätverk leds av Carl-Johan Hamilton. Syftet med nätverket är att ge chefer och beslutsfattare möjlighet till kunskapsdelning, inspiration och erfarenhetsutbyte. En föränderlig värld utmanar de ledare som digitaliserar vårt samhälle. Att träffas och nätverka rätar ut frågetecken och visar vägen framåt.

Rollen som chef är ofta utmanande. För att lyckas är det en stor fördel att regelbundet träffa andra chefer för att utbyta erfarenheter. Ants grundare, Carl-Johan Hamilton, har över åren byggt upp ett nätverk med digiala beslutsfattare och han är också är navet i det som idag kallas Ants Executive och Ants chefsnätverk.

Få personer har så envetet fördjupat sig i management inom tech som Carl-Johan Hamilton. Förutom sitt livslånga entreprenörskap i Ants har Carl-Johan många tyngre poster kopplat till digitaliseringens utmaningar. Bland annat som tidigare ordförande i IT-kompetensrådet och idag som ledamot i styrelsen till IT&Telekomföretagen.

Inom ramen för Ants Executive hjälper även Carl-Johan kunder operativt med chefsrekryteringar på hög nivå.

Carl-Johan Hamilton leder Ants Chefsnätverk

Varje vecka kan man sedan många år lyssna till Carl-Johan i Techrekpodden. Där träffar han intressanta beslutsfattare inom främst HR och Tech. Fokus ligger på digitaliseringen, rekrytering och hur du bygger upp en framgångsrik techavdelning.

Chefsnätverk genom rundabordssamtal

En uppskattad del av Ants Chefsnätverk sedan många år är våra regelbundna rundabordssamtal. I en ambition att ständigt bli bättre på det vi gör började vi på Ants för länge sedan bjuda in till vad vi kallar för rundabordssamtal.

Ett rundabordsamtal är en sammankomst med några få handplockade och utvalda personer som diskuterar ett för samtliga närvarande relevant ämne. Vi på Ants tror att det både är effektivare och lättare att få till meningsfulla samtal genom att träffa färre personer i liknande arbetsroller än på stora seminarier eller events.

Ämnen vi behandlar på rundabordssamtal kommer från vilka utmaningar gruppen delar. Det essentiella i ett rundabordssamtal är att gruppen ska kunna vara transparenta med varandra och att allt som sägs i rummet är konfidentiellt. Det leder ofta till att personerna i rummet vågar dela med sig av sina problem och får faktiska lösningar av andra som har en annan insyn på problemet.

Ants Chefsnätverk

Nätverk underlättar chefsrekryteringar

Vid executiva rekryteringar är det till en stor fördel att ha ett brett nätverk. Sedan vi på Ants började med rekrytering har vi hjälp många hundra företag med rekryteringar. Ofta även tunga positioner och chefstjänster. Det har gett oss ett stort nätverk av chefer vi arbetat tillsammans med och har en god relation till.

Vid chefsrekryteringar är det av största vikt att sköta rekryteringsprocessen på ett professionellt sätt. Den kandidat som inte får tjänsten den här gången kan mycket väl vara lämpad för en annan chefstjänst, och därför vill vi alltid skapa en god relation till de kandidater vi pratar med.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!