Androidutveckling

Rekrytera Androidutvecklare

I dagens samhälle är apputveckling en relativt ung marknad där det ställs allt högre krav på teknik, funktion och design. Detta gör att det kan finnas utmaningar i att rekrytera androidutvecklare då det är en marknad med begränsat utbud av kompetens. För att göra en framgångsrik rekrytering av androidutvecklare kan det vara bra att rekrytera internationellt och att inte värdera utbildning allt för mycket. Det är oftast tidigare projekt/ appar som brukar vara avgörande i en rekryteringsprocess huruvida kompetent en kandidat är. Våga även satsa på juniora personer och hjälp dem att bli duktiga utvecklare!

Vad gör en Androidutvecklare?

En androidutvecklare jobbar i operativsystemet Android för smartphones och surfplattor. En andoridutvecklare är en del av hela utvecklingsprocessen, från ax till limpa. Detta innebär att jobba med allt från programmering, design, analys och test. Vidare jobbar de även i Androids utvecklingsmiljö SDK som består av utvecklingsverktyg och har främst Java som programmeringsspråk. En arbetsdag kan innebära att jobba med nyutveckling, maintenance av gamla applikationer eller prototyping för att lösa eventuella problem.

Behöver jag en Androidutvecklare?

Ni kan vara i behov av att rekrytera androidutvecklare om ni behöver utveckla en specifik app för android eller underhålla en befintlig app. Tekniken går framåt och det ställs krav på utvecklare att vara uppdaterade om hur tekniker, system och språk utvecklas. Det kan på så vis vara bra att anställa en specialiserad utvecklare på androids operativsystem.

Vi på Ants är vana vid att rekrytera androidutvecklare och om ni är intresserade av att veta mer hur vi på Ants kan hjälpa er med rekrytering kan ni skicka in en förfrågan till oss. Detta kan ni göra genom att använda formuläret nedan så återkopplar vi till er så snart som möjligt.

Är du istället i behov av att rekrytera en iOS-utvecklare?

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.