Rekrytera IT Koordinator

IT-rekrytering med Ants Tech Recruiters

Rekrytera IT koordinator med Ants

IT Koordinator kallas ibland även för IT-samordnare, och är den person som har ett helhetsansvar över IT-avdelningen. Att ha rätt person med rätt kompetens inom IT-området som idag är allt mer snabbt växande kan vara avgörande för en organisations överlevnad och framgång. Vi på Ants har en lång erfarenhet av att hitta, attrahera samt rekrytera IT-koordinator. Rekryteringar av dessa roller kan vara både tidskrävande och ett komplicerat hantverk, därför delar vi gärna med oss utav vår expertis och hjälper dig och din organisation med lyckad tillsättning och kompetensförsörjning. Inte nog med det så kan vi även ge mervärde i form av Employer Branding och hur ni på bästa sätt kan attrahera framtida kollegor men även behålla dessa och vara konkurrenskraftiga.

Vad gör en IT koordinator?

IT Koordinator kallas ibland aven för IT-samordnare, och är den person som har ett helhetsansvar över IT-avdelningen. Arbetsuppgifterna kan bestå av agera support, uppgradera programvara och
ansvara för att allting på IT-avdelningen fungerar som det ska. D
e arbetar både strategiskt och operativt och arbetsuppgifterna kan bestå av att agera support, uppgradera programvara och ansvara för att allting på IT-avdelningen fungerar som det ska. I rekrytering av IT-koordinator bör man tänka på att de ska ha rätt tekniska kompetenser men självklart även rätt förmåga att samordna och koordinera IT-avdelningen. Vi på Ants berättar gärna mer om hur man på bästa sätt kan attrahera samt rekrytera IT Koordinator men även hur de skulle kunna passa in i er organisation.

Behöver jag en IT koordinator?

Rekrytering av IT koordinator kan behövas om ni har en lite större ITavdelning och behöver någon som tar ansvar över hela det området. Är du och ditt företag intresserade av att veta mer om hur vi på Ants skulle kunna hjälpa er med rekrytering av IT koordinator kan ni skicka in en förfrågan till oss enligt formuläret nedan så hör vi av oss så fort som möjligt. Läs även gärna mer om vårt arbetssätt kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.