Support/teknik

En konsult från Ants sitter mitt emot en annan person och berättar om hur vi kan hjälpa till att rekrytera till er tekniksupportavdelning.

Vi hjälper dig hitta rätt kompetens inom teknisk support

Inom tech är teknisk support en hörnsten för framgångsrika organisationer och när du ska rekrytera teknisk support gäller det att ha en gedigen rekryteringsprocess. Det är supportteamet som håller företagets digitala infrastruktur i skick och säkerställer att alla tekniska processer fungerar effektivt. Vi förstår värdet av en stark teknisk supportavdelning och är här för att hjälpa er att bygga, förbättra och behålla den.

Roller vi kan hjälpa dig rekrytera inom teknisk support

Saknar du någon roll? Ingen fara, detta är ett axplock av de roller vi hjälpt våra kunder med under det senaste decenniet. Hör av dig så pratar vi mer om ditt specifika behov inom rekrytering av teknisk support.

Vad du kan förvänta dig i samarbete med Ants

Med över 15 års erfarenhet inom IT-rekrytering har vi utvecklat en beprövad TA-modell som har hjälpt många företag att hitta de mest kvalificerade kandidaterna inom bl.a. teknisk support. Vår hire rate har ökat avsevärt, från 50% till 92,5%, vilket betyder att vi inte bara har erfarenheten utan också de beprövade verktygen för att leverera de bästa talangerna till er organisation.

Vi fokuserar på att:

  • Arbeta nära er för att bygga långvariga partnerskap baserade på förtroende, tätt samarbete och flexibilitet
  • Använda en mycket effektiv attraction strategy som inkluderar våra unika sourcingstrategi, AI-baserad annonsering och målgruppsriktad annonsering i sociala medier för att nå och engagera toppkandidater inom techbranschen
  • Utvärdera och anpassa våra rekryteringsstrategier genom datadrivna insikter för att optimera prestanda och leverera exceptionella resultat

Låt oss hjälpa er att optimera er tekniksupportavdelning och säkerställa smidig verksamhet. Oavsett om ni behöver supporttekniker, DevOps-utvecklare eller systemadministratörer, har vi de rätta kontaktnätet och expertisen för att hitta er önskade supportstyrka.

Kontakta oss idag och låt oss ta det första steget mot att stärka er tekniska support och driva er organisation mot framgång

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!