HR-konsult Stockholm

Våra specialiserade HR-konsulter i Stockholm är experter på att skapa en bra grund och ge er organisation rätt förutsättningar. Dessutom inom HR-funktionen har vi en avgörande roll i att navigera och stödja organisationen i en snabbt föränderlig värld. För att åstadkomma detta, strävar vi tillsammans med er efter att säkerställa de nödvändiga verktygen för att uppfylla både medarbetares individuella mål och företagets övergripande vision. Som ett resultat blir arbetsmiljön en plats där medarbetarna inte bara känner sig nöjda och motiverade, utan även mår riktigt bra. Därför är våra kunniga HR-konsulter i Stockholm här för att stödja er på denna spännande resa.

Två personer sitter i varsin fåtölj och pratar

Behöver ni snabbt och smidigt hantera oväntade HR-utmaningar?

Om ni står inför plötsliga förändringar, omorganisationer, intensiva perioder eller behöver täcka upp för en medarbetares frånvaro, kan våra HR-konsulter i Stockholm vara den optimala lösningen för att navigera dessa utmaningar på ett effektivt sätt.

Vill du veta mer om våra HR-konsulter i Stockholm?

 

 

Ants HR-konsulter är inte bara specialister inom HR, utan vi agerar också som er partner genom hela processen, från att skapa en strategisk plan till att utföra och implementera den. Vi prioriterar kontinuerlig uppföljning och utvärdering för att säkerställa att era HR-initiativ inte bara genomförs, utan också ger de önskade resultaten.

Främja en hållbar arbetsmiljö

Det finns många praktiska verktyg och tillvägagångssätt som säkerställer att era medarbetare har det som krävs för att känna sig trygg och produktiv på arbetsplatsen. För detta ändamål kan Ants HR-konsulter i Stockholm erbjuda allt från genomarbetade personalhandböcker, policys eller andra riktlinjer som underlättar för samtliga att navigera i verksamheten, och inte minst för de allra nyaste som snabbt vill etablera sig i företagskulturen. Genom att effektivt kombinera dessa instanser med ett mentorsprogram och processer för prestation och utveckling, skapar vi en arbetsmiljö som inte bara främjar individuell tillväxt utan även stödjer de övergripande strategiska målen.

HR-konsulter Stockholm – så jobbar vi med HR Tech

I en tid med ständig utveckling inom HR-branschen och betydande framsteg med digitaliseringen, är våra HR-konsulter er partner genom denna förändring. Genom att fokusera på tech och innovation, är vi dedikerade till att identifiera och maximera era unika fördelar. Detta bidrar till att ert företag inte bara sticker ut utan också attraherar och behåller högt kvalificerad personal. Vidare formar vi HR-strategi och hjälper er att optimera användandet av smarta digitala verktyg. Vårt primära mål är att säkerställa att ni är rustade för framtiden och att era medarbetare är långsiktigt engagerade. Med stöd från vårt team av HR-konsulter i Stockholm, är ni väl förberedda att navigera genom den teknologiska omvandlingen med framgång.

Några exempel på vad en HR-konsult i Stockholm kan ta sig an för olika roller och arbetsuppgifter för att stärka din organisation:

HR Manager/HR Operations Manager:

 • Personalansvar för HR/TA-teamet
 • Kompetensutveckling
 • Lön och förmåner
 • Förändringsledning
 • Strategisk rekrytering och onboarding
 • Ledarskapsutveckling

HR Specialist/HR Generalist/HR Business Parter:

 • Strategisk rekrytering och onboarding
 • Chefsrådgivning
 • Employer Branding
 • Förändringsledning
 • Konflikthantering
 • Ersättning och förmåner

HR Administratör/HR Assistent:

 • Strategisk rekrytering och onboarding
 • HR support
 • Stöd till HRBP och chefer
 • Deltagande i HR-projekt
 • HR-administration
Tre personer är i ett mötesrum. En skriver på whiteboarden och två lyssnar. De pratar om kompetensbaserad rekrytering.

Vår spetskompetens inom HR Tech

Med rötter inom tech-rekrytering har våra HR-konsulter organiskt utvecklat sin expertis inom detta område, vilket har blivit kärnan i deras kompetens. Denna bakgrund har möjliggjort expertis inom HR Tech och en djupare förståelse för teknik och digitala lösningar, samt insikter i hur HR bör anpassa sig till dessa förändringar. Det har även stärkt vår förmåga att navigera och stödja er genom det breda HR-landskapet. Som ett resultat är vi fullt rustade för att hjälpa er med alla aspekter av HR-fältet och kan skräddarsy lösningar som passar era specifika behov. Utöver detta, inkluderar vår spetskompetens inom generell HR och IT-rekrytering även en rad specialiserade tjänster.

Optimera er personalhantering med HR-konsulter i Stockholm

Optimera er HR-funktion med hjälp av en engagerad HR-konsult i Stockholm och fatta affärsmässigt välgrundade beslut. Genom att fokusera på allt från rekrytering till att vårda och utveckla era medarbetare, uppnår ni optimal effektivitet. Särskilt i den konkurrensutsatta Tech-sektorn, där små förbättringar kan göra stor skillnad, blir HR Tech alltmer viktigt. För att möta dessa utmaningar, kontakta oss för skräddarsytt stöd inom HR eller för att stärka er HR-avdelning. Genom ett samarbete med våra HR-konsulter i Stockholm säkerställer vi att era HR-processer optimeras för framgång. Gör en intresseanmälan så pratar vi mer kring era behov och hur våra HR-konsulter kan hjälpa er till framgång.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!