Embedded – Utveckling

Rekrytera Embeddedutvecklare

Embeddedutveckling finns i de flesta branscher och behovet av att rekrytera Embeddedutvecklare ökar allt mer. Rekryteringsarbetet är ofta tidskrävande vilket kan underlättas med våra Talent Acquisition konsulter som sköter search av lämpliga kandidater. Vi jobbar agilt i samråd med kund och genom ett personligt tillvägagångssätt tar vi kontakt med lämpliga kandidater samt matchar dem mot kravprofilen för att hitta de rätta talangerna. I rekrytering av Embeddedutvecklare är det bra att vara öppen i sitt sätt att hitta nya kandidater och se över vad som attraherar just Embeddedutvecklare.

Vad gör en Embeddedutvecklare?

Embeddedutvecklare eller Embedded Software Developer kan arbeta i olika branscher med allt i från bärbara enheter till stora stationära konstruktioner och deras arbete ingår i komplexa system. Som Embeddedutvecklare jobbar man med att utveckla mjukvara som integrerar med tekniken i till exempel bilar, hemelektronik, kameror och mycket mer. Typiskt för produkter som använder inbyggda system är att de är utvecklade för att utföra en viss uppgift och är uppbyggda med en eller flera mikroprocessorer. Embeddedutvecklare använder oftast lågnivåspråk som C, C++ eller Java och operativsystem som Linux, VxWorks eller Windows.

Behöver jag en Embeddedutvecklare?

Idag ingår inbyggda system i princip alla typer av komplex utrustning. Embeddedutvecklare kan vara det ert företag söker om ni utvecklar utrustning med ett fåtal specifika funktioner. Är ert företag i behov av rekrytering av Embeddedutvecklare kan ni skicka en förfrågan till oss enligt formuläret nedan så hör vi av oss. 

Läs mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer