Embedded – Utveckling

Rekrytera Embeddedutvecklare

Embeddedutveckling finns i de flesta branscher och behovet av att rekrytera Embeddedutvecklare ökar allt mer. Rekryteringsarbetet är ofta tidskrävande vilket kan underlättas med våra Talent Acquisition konsulter som sköter search av lämpliga kandidater. Vi jobbar agilt i samråd med kund och genom ett personligt tillvägagångssätt tar vi kontakt med lämpliga kandidater samt matchar dem mot kravprofilen för att hitta de rätta talangerna. I rekrytering av Embeddedutvecklare är det bra att vara öppen i sitt sätt att hitta nya kandidater och se över vad som attraherar just Embeddedutvecklare.

Vad gör en Embeddedutvecklare?

Embeddedutvecklare eller Embedded Software Developer kan arbeta i olika branscher med allt i från bärbara enheter till stora stationära konstruktioner och deras arbete ingår i komplexa system. Som Embeddedutvecklare jobbar man med att utveckla mjukvara som integrerar med tekniken i till exempel bilar, hemelektronik, kameror och mycket mer. Typiskt för produkter som använder inbyggda system är att de är utvecklade för att utföra en viss uppgift och är uppbyggda med en eller flera mikroprocessorer. Embeddedutvecklare använder oftast lågnivåspråk som C, C++ eller Java och operativsystem som Linux, VxWorks eller Windows.

Behöver jag en Embeddedutvecklare?

Idag ingår inbyggda system i princip alla typer av komplex utrustning. Embeddedutvecklare kan vara det ert företag söker om ni utvecklar utrustning med ett fåtal specifika funktioner. Är ert företag i behov av rekrytering av Embeddedutvecklare kan ni skicka en förfrågan till oss enligt formuläret nedan så hör vi av oss. 

Läs mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!