Rekrytera Marknadschef

Vårt mål från början var att bli marknadens främsta specialister inom techrekrytering. Idag är vi marknadsledande på området och parallellt med det har vi även under flera års tid byggt upp en stark modell för chefsrekrytering. Däribland rekrytering av marknadschefer.

Rekrytera marknadschef med Ants Executive

Rekrytering av Marknadschef är utmanande och av högsta prioritet för bolags fortsatta tillväxt, marknadsinsatser och externa kommunikation. Arbetsuppgifter som ingår i rollen som marknadschef kan variera från bolag till bolag. Likaså kan titel variera. Några exempel på titlar är bland annat marknadschef, Marketing Manager, CMO eller Head och Marketing. En gemensam arbetsuppgift inom rollerna är det övergripande ansvaret för marknadsföringen på företaget.

Att rekrytera rätt person för rollen som marknadschef är av stor vikt då en felrekrytering kan leda till stora konsekvenser för företaget. På Ants har vi flera års erfarenhet av chefsrekrytering och kan genom vår arbetsmodell kan vi hjälpa er rekrytera er nästa Marknadschef.

Rekryterare med erfarenhet av att rekrytera Marknadschef sitter i en beige soffa. I förgrunden syns ett blomsterarrangemang.

Lyckas rekrytera en marknadschef med Ants Executive

För att lyckas rekrytera en marknadschef krävs ett gediget nätverk, en tydlig process och ett tätt samarbete med kunden. Det är också viktigt med lokal kännedom. Detta har vi på Ants Executive. Vi har under de senaste åren rekryterat hundratals ledare och är idag specialister inom Executive Search, inte minst inom techbranschen. Vår långa erfarenhet inom techrekrytering är till fördel för oss och våra kunder vid rekrytering av Marknadschef. Genom vår erfarenhet kan vi definiera lämpliga kandidater samt hur vår kund bäst kan skala upp sin verksamhet. Då vi har våra rötter i Techbranschen är vi vana att rekrytera de allra svåraste rollerna.

Framgångsfaktorer

Då rollen som marknadschef kan variera väldigt mycket är det viktigt att ha en tydlig kravprofil när du ska rekrytera en marknadschef. Detta kan vi på Ants hjälpa er att specificera och ta fram. Det som gör att vi sticker ut inom branschen är vår arbetsmodell vid Executive Search:

  • Vi arbetar i ert varumärke. Detta gör att vi förstår er organisation bättre och kan därmed ge våra kandidater en genuin och korrekt bild av ert bolag. Detta leder även till ett nära samarbete med er vilket är något vi alltid strävar efter i våra partnerskap med kund. När många arbetar på liknande sätt idag är det i detaljerna det sitter.
  • Vi är specialister. Under flera år har vi arbetat med techrekrytering vilket givit oss god insikt i hur vi kan hitta, bygga relation och boka bra intervjuer med den målgrupp du riktar dig mot. Detta ihop med kraften av AI ger resultat.
  • Vi är agila i vårt arbete. Vi arbetar datadrivet och kan genom detta optimera vårt arbete i realtid. Genom vår långa erfarenhet som specialister är vi agila i varje uppdrag vi tar oss för. Alltid i nära dialog med dig som kund. En stor fördel med att arbeta datadrivet är att vi kan utgå från vår data och se om någon del i processen måste förändras för att nå målet med en lyckad rekrytering.

Läs mer om hur vi arbetar med Executive Search. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!