Rekrytera Kommunikationschef

Att rekrytera kommunikationschef kan vara utmanande av fler anledningar. På Ants Tech Recruiters är vi specialister och kan hjälpa ditt företag hitta rätt genom vår modell för chefsrekrytering.

Rekrytera Kommunikationschef

Ants är specialister inom IT-rekrytering och med rötterna inom techbranschen har vi god erfarenhet av att rekrytera roller och kompetenser som det är brist av på marknaden. En rekrytering av kommunikationschef är viktig och det är av stor vikt att det blir rätt. Bland annat eftersom det kan bli en stor kostnad för bolaget om det blir en felrekrytering. Men även eftersom det är en roll som har ett stort inflytande för verksamhetens fortsatta tillväxt och marknadsinsatser. Genom vår modell för chefsrekrytering kan vi hjälpa er rekrytera er nästa Kommunikationschef.

Två konsulter på Ants sitter i en trappa och diskuterar hur du bäst gör vid rekrytering av Kommunikationschef.

Lyckas rekrytera kommunikationschef med Ants Executive

Våra framgångsfaktorer inom chefsrekrytering innehåller tre ingredienser

1. Embedded Experts

Tack vare att vi blir en del av er organisation och arbetar på plats eller digitalt i ert varumärke, kan vi lättare förstå er organisation och lära känna arbetskulturen. Detta bidrar till att vi kan ge kandidater rätt bild av bolaget. Vårt samarbete med er blir dessutom tätare vilket är något vi alltid strävar efter i våra samarbeten med kund.

2. Attraction Strategy

Genom våra många år inom techbranschen har vi samlat på oss goda erfarenheter av hur vi kan hitta, bygga relationer och boka in bra intervjuer med talanger ni söker. Detta är något som visat sig vara minst lika relevant inom chefsrekrytering.

3. Datadriven Insights

För oss är det viktigt att ha en nära dialog med er som kund för att kunna vara agila i vårt arbete. Det är dessutom genom vår långa erfarenhet av att jobba datadrivet som vi löpande kan optimera vårt arbete i realtid under projektets gång. Genom vår data kan vi hela tiden följa upp processen och se om det är något som behöver justeras för att vi ska hitta den talang som ni söker.

 

Utöver våra tre USPar är det viktigt att ha ett stort nätverk, en tydlig process och en lokal kännedom. Genom vår långa erfarenhet har vi lyckats bygga upp detta. Vi är specialister inom Executive Search och har rekryterat hundratals ledare under de senaste åren, inte minst inom IT-branschen. Detta är till stor fördel när vi ska rekrytera er nästa Kommunikationschef.

 

Läs mer om hur vi arbetar med Executive Search.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!