Om Ants Tech Recruiters

Datadriven rekrytering

– Vi är ledande i att hjälpa företag bygga framgångsrika techavdelningar.

För tio år sedan var vi ett IT-rekryteringsbolag som alla andra. Vi jobbade som rekryteringsbolag gör mest. Det som skilde oss från resten var att vi redan då insåg att IT-rekrytering krävde helt nya arbetssätt.

Vår vision stämde. Kompetensbristen har gjort techrekrytering till ett efterfrågat hantverk; och vår modell ger resultat. Hur vi vet det?

Vår leverans har, under de senaste åren, gått från 50% till en unik nivå stabilt över 90%. Samtidigt har bristen på bra techkandidater bara ökat.

Vår leverans har, under de senaste åren, gått från 50% till en unik nivå stabilt över 90%.

Vi mäter nitiskt hur väl vi hittar, bokar intervju med och anställer rätt efterfrågad kompetens åt våra kunder i varje, enskilt projekt. Utöver det sammanställer vi vårt arbete i en marknadsledande, årlig statistikrapport.

Så – hur rekryterar man bristkompetens inom IT? Ja, exempelvis genom att träffa 6 (bra!) kandidater per rekrytering. Det gör våra kunder, enligt vår senaste rapport. Ants ger dig ett starkare kandidatinflöde av kandidater med rätt kompetens.

Kontakta oss om du vill rekrytera rätt kompetens inom IT.

Läs mer om vår IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.