Om Ants Tech Recruiters

Fyra konsulter på Ants

Ants är ledande i att hjälpa företag bygga framgångsrika techavdelningar

Ants är uppdelade i fyra affärsområden: Ants Tech Recruiters, Ants Executive Search, Ants HR Tech och Ants Techrek Learning. Med över 15 års erfarenhet inom techbranschen hjälper vi företag att attrahera, utvärdera och behålla techkompetens.

Att bygga starka techorganisationer kräver specialistkunskap, där vi är ledande inom vår nisch. För 15 år sedan var vi ett IT-rekryteringsbolag som alla andra. Det som skilde oss från resten var att vi redan då insåg att IT-rekrytering krävde helt nya arbetssätt.

Vår vision stämde. Kompetensbristen har gjort techrekrytering till ett efterfrågat hantverk; och vår modell ger resultat. Hur vi vet det?

Genom år av hängivenhet och ett fokus på att möta de unika utmaningarna inom techrekrytering, har Ants Tech Recruiters utvecklat en mycket framgångsrik modell inom Talent Acquisition. Detta har möjliggjort att vi ökat vår hire rate från 50% till fantastiska 92,5%.

Ska du skala din techavdelning? Hör av dig!

Vi hjälper dig attrahera, rekrytera och behålla techtalanger – från utvecklare till ledarroller inom tech, till att utveckla och modernisera ert HR-arbete.

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Att bygga starka techorganisationer kräver specialistkunskap, där vi är ledande inom vår nisch.

  Ants framgångsrika modell inom Talent Acquisition

  – Embedded experts

  Våra konsulter arbetar nära våra kunder, antingen digitalt eller på plats, och etablerar långvariga partnerskap som bygger på förtroende, tätt samarbete och flexibilitet. Detta tillvägagångssätt säkerställer att vi identifierar och säkrar rätt talang för din organisation.

  – Attraction strategy

  Vår mycket effektiva attraction strategy, bestående av vår unika sourcingstrategi och målgruppsriktad annonsering i sociala medier, tillsammans med kraften av AI, möjliggör att vi når och engagerar toppkandidater inom techbranschen. Genom att visa upp ditt företags unika USP och visa genuint intresse för kandidaternas ambitioner, bygger vi ditt långsiktiga arbetsgivarvarumärke som attraherar exceptionell talang.

  – Data insights

  Vi tar vara på datadrivna insikter för att optimera vårt arbete och leverera exceptionella resultat. Genom att analysera realtidsdata och anpassa våra rekryteringsstrategier därefter, säkerställer vi noggranna prognoser och fattar välgrundade beslut som driver framgångsrika rekryteringsprojekt.

  Varje kund är unik och vi skräddarsyr våra rekryteringslösningar efter dina behov och ambitioner. Genom att välja Ants Tech Recruiters blir du partner med pionjärerna inom IT-rekrytering, förstärkta av AI.

  Vi mäter nitiskt hur väl vi hittar, bokar intervju med och anställer rätt efterfrågad kompetens åt våra kunder i varje, enskilt projekt. Utöver det sammanställer vi vårt arbete i en marknadsledande, årlig statistikrapport.

  Kontakta oss om du vill rekrytera rätt kompetens inom IT.

  Läs mer om vår IT-rekrytering

  Hör gärna av dig!

  Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
  Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
   Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

   Läs mer

   Följ vårt nyhetsbrev

   Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

   Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

   Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.