Visselblåsning

Ett säkert utrymme för ansvarsfull rapportering.

Visselblåsning

Ants eftersträvar alltid att upprätthålla en hög nivå vad gäller integritet och öppenhet. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla – anställda, kunder och partners – känner sig trygga att rapportera eventuella problem utan rädsla för repressalier.

Visselblåsning är en viktig process där individer rapporterar om oegentligheter, missförhållanden eller olagligheter inom en organisation. Det kan handla om allt från finansiella oegentligheter och brott mot arbetsrätt till etiska misslyckanden och miljöskador.

Hur rapporterar du en oro?

Om du vill rapportera en oro använder du vårt onlinebaserade formulär, öppet eller anonymt om så önskas. Vi uppmuntrar dig att ge detaljerad information i formuläret för att effektivisera vår förståelse och utredning av rapporten. Ditt ärende hanteras konfidentiellt av en oberoende part på Ants. Denna oberoende part ansvarar för ytterligare kommunikation med dig och ser till att ärendet utreds och hanteras korrekt inom vår organisation. Vårt formulär uppfyller strikta säkerhetsstandarder för att säkerställa din information förblir konfidentiell.

För mer information eller för att rapportera en oro, vänligen klicka på knappen nedan för att komma till vårt onlineformulär.

Din rapport är avgörande för att vi ska kunna upprätthålla våra höga etiska standarder och affärsetik.

För ytterligare frågor kan du nå oss på info@ants.se. Observera att meddelanden till denna e-post inte är anonyma.

Tack för att du hjälper oss att göra Ants till en ännu bättre och säkrare plats att arbeta på.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!