SQL – Utveckling

Rekrytera SQL utvecklare

Inom IT-branschen är konkurrensen hög vilket gör det mer komplicerat och mer tidskrävande att rekrytera SQL utvecklare. Vi på Ants hjälper många bolag med att rekrytera SQL utvecklare och bidrar gärna med vår expertis. Våra talent acquisition konsulter arbetar effektivt med att hitta, attrahera och rekrytera utvecklare med rätt kompetens. Vi lyckas med våra rekryteringar i 96% av fallen. Läs gärna mer om hur vi arbetar med vår IT-rekrytering.

Vad gör en SQL utvecklare?

En SQL utvecklare använder sig av standardspråket SQL som står för Structured Query Language. Språket används för att kommunicera med data som finns i databaser. Via språket kan en skapa, ta bort, uppdatera och hämta ner data inne i databasen. Språket påminner mycket om engelska och kan vara ganska lätt även för nybörjare att läsa. SQL fungerar så att du ställer en fråga och får ett svar tillbaka av databasen, om du har en högre förståelse för SQL kan du ställa bättre frågor samt även ändra frågorna på rätt sätt när du inte får de resultat du vill.

Behöver jag en SQL utvecklare?

Det kan vara väldigt bra att rekrytera SQL utvecklare om ditt företag behöver data för att ta vissa beslut i organisationen. Till exempel eCommerce företag kan ha stort värde av att ta reda på demografisk information om dess kunder. Information som SQL utvecklare kan få fram kan vara väldigt värdefull när ditt företag ska ta marknadsmässiga beslut.

Är du och ditt företag intresserade av att veta mer om hur vi på Ants skulle kunna hjälpa er att rekrytera SQL utvecklare så får ni gärna skicka in en förfrågan till oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Läs även gärna mer om hur vi arbetar kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!