Rekrytera Javautvecklare

Rekrytera Javautvecklare

I en tid då digitaliseringen skapar brist på specialister inom it och tech är det utmanande att rekrytera Javautvecklare. Utmaningen består framför allt i att få tillräckligt med bra kandidater att komma på intervju. 

Ants Tech Recruiters verksamhet är IT-rekrytering. Bolaget är baserat i Stockholm och tillsätter över trehundra utvecklare och drifttekniker per år. Till oss vänder man sig speciellt för att hitta kompetenser det idag råder brist på. En vanlig rekrytering är Javautvecklare. När man skall rekrytera Javautvecklare bör man jobba med inhouse Talent Acquisition. Det innebär att man har en researcher som sitter på plats nära de rekryterande cheferna. Denna reseacher kontaktar intressanta kandidater i målgruppen, i detta fall javautvecklare, och skapar på så vis ett intresse för att bolaget är i färd med att rekrytera javautvecklare. En bra researcher kontaktar runt 20 kandidater varje dag och får till en dialog med upp till 40% av dem. På så vis når man upp till delmålet: många bra intervjuer. Det i sin tur leder till att man lyckas rekrytera Javautvecklare.

Oavsett om du vill att vi tar ansvar för hela din process eller om du endast vill ha hjälp med vissa delar så har vi upplägg som passar dig. Du kan även hyra personal av oss som du kan anställa i ett senare skede om så önskas.

Rekrytera Javautvecklare, ett headhuntinguppdrag

Headhunting av Java utvecklare är en stor del av Ants Tech Recruiters verksamhet. Vi är erfarna i att genomföra kartläggningar av var en efterfrågad kompetens kan återfinnas och har en metodik och ett brett kontaktnät för att attrahera den individ som kommer att göra skillnad för dig. Oavsett om man kallar det headhunting, research eller Talent Acquistion: det är vad som krävs att rekrytera javautvecklare i rådande IT-kompetensbrist.

Läs mer om vår IT-rekrytering

Vi är specialister på IT-rekrytering. En av rollerna vi rekryterar till är Javautvecklare
Rekrytering av Javautvecklare

Missa inte