HR-konsult Göteborg

I dagens snabbrörliga värld är anpassning avgörande för att uppnå framgång, och en effektiv HR-funktion spelar en nyckelroll i att stödja denna utveckling. Med omfattande erfarenhet inom HR-området hjälper våra erfarna HR-konsulter i Göteborg er att navigera genom dessa utmaningar och skapa de optimala förutsättningarna för er organisation. Tillsammans strävar vi efter att tillhandahålla de verktyg som krävs för att uppfylla både individuella medarbetares mål och organisationens övergripande vision. Det resulterar i en arbetsmiljö där medarbetarna inte bara är nöjda och motiverade, utan också trivs och mår bra. Våra HR-konsulter i Göteborg står redo att stödja er på denna spännande resa mot framgång.

HR-konsulter i Malmö som planerar HR Tech aktiviteter

Behöver ni snabbt och smidigt navigera genom oväntade HR-utmaningar?

Ants HR-konsulter i Göteborg är redo att vara er till hjälp när ni står inför plötsliga förändringar, omorganisationer, intensiva perioder eller behöver täcka upp för en medarbetares frånvaro. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att effektivt hantera dessa utmaningar och säkerställa kontinuitet och stabilitet i er verksamhet.

Intresserad av att lära er mer om hur våra HR-konsulter i Göteborg kan stödja er?

Boka en fika med oss för att diskutera era behov och utmaningar!

Förbättra arbetsmiljön med hållbara initiativ

Våra HR-konsulter är specialiserade på att skapa en trivsam och produktiv arbetsmiljö för era medarbetare. Vi erbjuder skräddarsydda verktyg och strategier för att säkerställa att er organisation mår bra. Bland annat innefattar detta detaljerade personalhandböcker och välutformade policys, samt anpassade riktlinjer som speciellt underlättar för alla, och särskilt för de nyanställda som önskar att snabbt integreras i företaget. Genom att integrera dessa verktyg med mentorskapsprogram och processer för prestation och utveckling, strävar vi efter att skapa en dynamisk arbetsmiljö där både individuell tillväxt och övergripande strategiska mål främjas.

Så arbetar våra HR-konsulter med HR Tech i Göteborg

I en era av ständig utveckling och framsteg inom digitaliseringen, står våra HR-konsulter vid er sida som en partner genom denna resa. Med en stark inriktning på tech och innovation, är vi engagerade i att identifiera och utnyttja era unika fördelar. Detta inte bara framhäver ert företag och lockar högkvalificerad talang, utan vi formar även en HR-strategi som optimerar användningen av smarta digitala verktyg. Vårt mål är att säkerställa att ni är rustade för framtiden och att era medarbetare förblir engagerade på lång sikt. Genom att samarbeta med vårt team av HR-konsulter i Göteborg, är ni väl förberedda att navigera framgångsrikt genom den teknologiska omvandlingen.

Konkreta exempel på arbetsuppgifter och roller som en HR-konsult i Göteborg kan täcka upp:

Roller som HR Manager/HR Operations Manager:

 • Kliva in som chef och ledare för HR/TA-teamet
 • Säkerställa processer för kompetensutveckling
 • Hanterar lön och förmåner
 • Change Management
 • Sätta strategi för rekrytering och onboarding
 • Utbildningar och Workshops för era ledare

Roller som HR Specialist/HR Generalist/HR Business Parter:

 • Sätta strategi för rekrytering och onboarding
 • Employer Branding
 • Change Management
 • Bistå chefer med stöd i konflikthantering
 • Generell chefsrådgivning
 • Hantera lön och förmåner

Roller som HR Administratör/HR Assistent:

 • Sätta strategi för rekrytering och onboarding
 • Ger organisationen HR support
 • Stöttar HRBP och chefer med administrativa uppgifter
 • Stöd och deltagande i HR-projekt
 • Generell HR administration

Vår expertis inom HR tech

Samtliga av våra HR-konsulter i Göteborg har sina rötter i IT-rekrytering och har genom detta förvärvat kunskap och erfarenhet som utgör kärnan i deras expertis. Denna bakgrund har dessutom bidragit till en fördjupad kompetens inom HR Tech och en omfattande förståelse för de digitala lösningarnas roll inom HR. Vidare har denna erfarenhet stärkt våra HR-konsulters förmåga att navigera genom det mångfacetterade HR-landskapet och ge er det stöd ni behöver. Tack vare detta är vi välutrustade för att hjälpa er med alla delar av HR och kan anpassa lösningar efter era specifika behov. Utöver vårt fokus på generell HR och IT-rekrytering, inkluderar vår specialkompetens även:

 • HR Analytics för faktadriven beslutsfattning
 • Optimal hantering av Employee Lifecycle
 • Utveckling av ledarskap för era chefer och ledare
 • Strategisk rekrytering för att attrahera topp-talanger
 • Implementering av Digital HR
 • Varumärkeskännedom genom Employer Branding aktiviteter

Optimera er HR tillsammans med oss

För att förbättra er HR-avdelning, erbjuder vi skräddarsydd vägledning från en HR-konsult i Göteborg, som sträcker sig från rekrytering till att utveckla och effektivt ta hand om era medarbetare. Speciellt i den konkurrensutsatta tech-branschen, där HR tech spelar en alltmer kritisk roll, kan även små förändringar göra en stor skillnad. Genom att samarbeta med våra HR-konsulter i Göteborg, säkerställer vi att era HR-processer optimeras för framgång. Initiera processen genom att göra en intresseanmälan, så utforskar vi tillsammans era behov och hur våra HR-konsulter kan bidra till er organisation.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!