IT Specialist

Rekrytera IT-Specialist

I nuläget är IT-specialister en särskilt eftertraktad kompetens vilket gör rekrytering av IT-Specialister till en utmaning. I vår process börjar vi med att skriva en tydligt strukturerad kravprofil som vi kontinuerligt ser över och reviderar för att passa ert behov. Det krävs ofta ett uppsökande headhuntingarbete i olika kanaler för att hitta rätt kandidat till rollen, något som våra researchers bistår med i rekryteringsprocessen. Att rekrytera IT-Specialist kan vara både tidskrävande och komplicerat, därför delar vi gärna med oss utav vår expertis och hjälper er organisation att lyckas med tillsättning och kompetensförsörjning. Vi kan även ge mervärde i form av Employer Branding och hur ni på bästa sätt kan attrahera framtida kollegor, minska personalomsättningen och fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Vad gör en IT-Specialist?

IT-specialist är en bred titel som kan ha flera olika ansvarsområden. IT-specialister arbetar bland annat med att ansvara för organisationens IT-miljö, utforma säkerhetslösningar, konfiguera användarkonton och lösa driftproblem. De har även en support-funktion och hjälper anställda med hårdvara och kan även fungera som go-to personen vid tekniska problem. IT-specialister bör ha ett stort tekniskt intresse och en vilja att utveckla och modernisera både tekniken och verksamheten.

Behöver jag en IT-Specialist?

Ni kan vara i behov av att rekrytera en IT-specialist om er organisation behöver en person som kan ta ansvar för er IT-miljö och se till att den håller sig i framkant. Det kan även vara av intresse för er om er organisation har ett krav på säkerhet och behöver skydda sina system eller om ni har ett behov av att modernisera er teknik. Vi på ANTS hjälper er gärna att utforma era specifika behov, skicka gärna en förfrågan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss så forts om möjligt. Läs även gärna mer om vårt arbete kring IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer