iOS-utvecklare

Annonsering bra för chefsrekryteringar

Rekrytera iOS-utvecklare

Rekrytering av iOS-utvecklare är utmanande då det inte finns så många i Sverige och många arbetar som egna konsulter. För att lyckas rekrytera iOS-utvecklare gäller det ofta att tänka i lite annorlunda banor och öppna upp för att rekrytera iOS-utvecklare internationellt och även att rekrytera och utveckla juniora personer. Många företag vill idag ha sin egen app optimerad för iOS vilket gör att utvecklarna har mycket att välja på, vilket leder till en stor konkurrens av utvecklarna som finns mellan företagen.  

 

Vad gör en iOS-utvecklare?

En iOS-utvecklare arbetar med att utveckla, underhålla och designa företagets app specialanpassad efter Apples operativsystem iOS. Hur appen ser ut och upplevs av användaren är en viktig del i arbetet. Vi människor skiljer oss i vårt användande på webb och i mobilen vilket gör att iOS-utvecklare ofta är duktiga på att anpassa och förenkla så mycket som möjligt i appen. Beroende på hur appen är utformad kan iOS-utvecklaren i vissa fall arbeta med en tredje part som till exempel BankID och behöver då implementera och sköta underhållet och samspelet för att se till att allt fungerar som det ska när den tredje parten utvecklas.  

 

Behöver jag en iOS-utvecklare? 

Rekrytering av iOS-utvecklare kan behövas om ditt företag ska lansera en egen app eller om ni behöver någon som kan underhålla och vidareutveckla den nuvarande appen. Till skillnad från en apputvecklare utan någon inriktning är en iOS-utvecklare specialiserad på apples operativsystem och ofta duktig på hur appen kan utvecklas med fokus på användaren. Vi på Ants är vana vid att rekrytera iOS-utvecklare, läs gärna mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Läs mer om rekrytering av Androidutvecklare.

 

 

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer