iOS-utvecklare

Annonsering bra för chefsrekryteringar

Rekrytera iOS-utvecklare

Rekrytering av iOS-utvecklare är utmanande då det inte finns så många i Sverige och många arbetar som egna konsulter. För att lyckas rekrytera iOS-utvecklare gäller det ofta att tänka i lite annorlunda banor och öppna upp för att rekrytera iOS-utvecklare internationellt och även att rekrytera och utveckla juniora personer. Många företag vill idag ha sin egen app optimerad för iOS vilket gör att utvecklarna har mycket att välja på, vilket leder till en stor konkurrens av utvecklarna som finns mellan företagen.  

Vad gör en iOS-utvecklare?

En iOS-utvecklare arbetar med att utveckla, underhålla och designa företagets app specialanpassad efter Apples operativsystem iOS. Hur appen ser ut och upplevs av användaren är en viktig del i arbetet. Vi människor skiljer oss i vårt användande på webb och i mobilen vilket gör att iOS-utvecklare ofta är duktiga på att anpassa och förenkla så mycket som möjligt i appen. Beroende på hur appen är utformad kan iOS-utvecklaren i vissa fall arbeta med en tredje part som till exempel BankID och behöver då implementera och sköta underhållet och samspelet för att se till att allt fungerar som det ska när den tredje parten utvecklas.  

Behöver jag en iOS-utvecklare? 

Rekrytering av iOS-utvecklare kan behövas om ditt företag ska lansera en egen app eller om ni behöver någon som kan underhålla och vidareutveckla den nuvarande appen. Till skillnad från en apputvecklare utan någon inriktning är en iOS-utvecklare specialiserad på apples operativsystem och ofta duktig på hur appen kan utvecklas med fokus på användaren. Vi på Ants är vana vid att rekrytera iOS-utvecklare, läs gärna mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Läs mer om rekrytering av Androidutvecklare.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!