Business Intelligence Analytiker

IT-rekrytering Malmö med Ants

Rekrytera BI Analytiker

Att rekrytera en Business Intelligence Analytiker, även kallat BI Analytiker, i dagens rådande IT-kompetensbristen är en utmaning som många står inför. Vi på Ants har en lång erfarenhet av att hitta, attrahera samt rekrytera Business Intelligence talanger. Att rekrytera Business Intelligence profiler kan vara både tidskrävande och ett komplicerat hantverk, därför delar vi gärna med oss utav vår expertis och hjälper dig och din organisation med en lyckad tillsättning och kompetensförsörjning. Inte nog med det så kan vi bland annat även ge mervärde i form av hjälp kring er Employer Branding samt hur ni på bästa sätt kan behålla era eftertraktade kollegor.

Vad gör en BI Analytiker?

Samlingsbegreppet Business Intelligence innfattar olika funktioner för insamling, analys och hantering av Big data. Genom att titta på och analysera data från flera källor, till exempel från produktionssystemet, försäljningssystemet, ekonomisystemet och personalsystemet – kan Business Intelligence analytiker hjälpa dig göra affärssmarta prognostiseringar och därmed fatta rätt beslut. Oavsett om det handlar om att möta dina kunders behov, effektivisera och styra din affär eller få lojala medarbetare, kan en BI analytiker se till att du och din organisation tar det mest gynnsamma och mest effektiva beslut.

Behöver jag en BI Analytiker?

Anledning till att allt fler vill rekrytera BI Analytiker beror mycket på dess betydelse för företagets utveckling och lönsamhet samt konkurrenskraft. Kanske vill du prognostisera vad just din personal drivs av? Kanske vill du skapa dig en helhetsbild av hur företagets position kommer se ut på marknaden om sex månader? Vilka produkter eller tjänster köper dina kunder mest eller minst av? Vad kommer kunderna att fråga efter imorgon eller om 1 år?

Är du och ditt företag intresserade av att veta mer om hur vi på Ants skulle kunna hjälpa er med att rekrytera Business Intelligence Analytiker och de fördelar det skulle kunna ha på er organisation? Skicka in en förfrågan till oss enligt formuläret nedan så hör vi av oss så fort som möjligt. Läs även gärna mer om vårt arbetssätt kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.