Ants Executive Interim Management 

Konsulter inom Executive search sitter i en soffa där man bara ser deras bakhuvuden.

Vår erfarenhet är att kombinationen av trovärdiga data, kompetensförståelse samt goda relationer med både kunder och konsulter är nyckeln till bästa möjliga leverans och upplevelse för alla parter.

Vi genomför en analys för att sätta uppdragets omfattning. Utifrån denna tar vi fram en skräddarsydd strategi för er organisation och kan skala upp och ned när behoven förändras. Våra konsulter finns där våra kunder behöver dem, antingen inhouse för att leda och driva ett helt projekt på plats, på distans eller genom en hybridlösning.

Vi hjälper er:

  • Vid kortare projekt i form av exempelvis strategisk rådgivning
  • Vid längre interimuppdrag på deltid eller heltid

Vi bygger vårt nätverk hela tiden med kvalificerade och kompetenta interimskonsulter. Det gör att vi är väl förberedda då behovet dyker upp hos er. Vi arbetar med kvalificerade interima managementtillsättningar för roller inom bland annat:

  • Nyckelpersoner inom bolaget, så som CEO, COO
  • IT och tech, så som CDO, CPO, CIO, CTO
  • Ekonomi och finans
  • HR
  • Marknad, kommunikation och sälj

Varför interim?

Ni kan få snabb management-hjälp inom det behovet ni behöver fylla. Oavsett om uppdraget gäller att driva förändringsarbete, genomföra omstruktureringar, kostnadseffektiviseringar, tillfällig förstärkning eller att ersätta en position.

Hur går det till i praktiken?

Rekryteringsprocessen

1. Uppdragsbeskrivning

När vi startar upp inleder vi med att noga granska det behovet ni har och vilken uppgift som skall lösas i organisationen. I nära samarbete med er tar vi fram en relevant kravprofil för den person ni önskar tillsätta.

2. Kandidatsökning och kvalitetssäkring

Vi granskar vårt befintliga nätverk för att hitta ett antal tänkbara konsulter som möter de krav som ställs. Vi tar kontakt med dessa personer för att ge en introduktion till uppdraget och undersöka deras tillgänglighet och intresse. Utifrån våra avstämningar med konsulterna väljer vi ut de bäst lämpade till nästa steg.

3. Intervjuer och kontroller

Ants håller en djupare kompetensbaserad intervju med de utvalda kandidaterna. Av dessa väljer vi ut vem/vilka som är bäst lämpade för uppdraget och som ni bör träffa för ett personligt möte. Slutkandidaten tar vi eller ni referenser på. När avtalet är signerat av alla parter startar uppdraget.

Vi genomför alltid en bakgrundskontroll och vidimering av lämnade uppgifter av utvalda slutkandidater.

Om ni har frågor, vänligen kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer om hur vi arbetar med Executive Search. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!