Chefsrekrytering Malmö

Chefsrekrytering i Malmö är utmanande och för att lyckas krävs det ofta en blandning av ett stort nätverk och en uppsökande arbete. Det ställs höga krav på rekryteringsprocessen och alla som deltar i den. Ants metod för lyckade och långsiktiga chefsrekryteringar fungerar. Att vi arbetar datadrivet ger oss en fördel i att vi under processens gång kan korrigera oss för att nå målet.

Chefsrekrytering Malmö

Att rekrytera in en ny chef till sitt företag kan få stora konsekvenser. En bra chef och ledare kan leda företaget mot fortsatt tillväxt och vice versa kan en felrekrytering leda till motsatt effekt. Av den anledningen är det av största vikt att satsa på en professionell rekryteringsprocess och inte lämna något åt slumpen. Att ha ett brett nätverk av chefer underlättar och ofta kan tips från andra chefer leda till att nå målet med en lyckad rekrytering.

Chefsrekrytering i Malmö

Hur lyckas man med chefsrekrytering i Malmö?

Malmö skiljer sig inte nämnvärt mot andra delar av Sverige när det kommer till chefsrekrytering. Det är dock värt att ta med i beaktning att det finns fler företag än i många andra städer, och konkurrensen om de bästa cheferna där med ökar. Vi på Ants har våra rötter i rekrytering av de allra tuffaste rollerna inom IT-sektorn. Det har gett oss en stabil grund att stå på även när det kommer till rekrytering av chefer. Vid ett uppdrag är det viktigt att snabbt komma igång med sökarbetet av kandidater med relevanta erfarenheter och kunskaper. Att snabbt komma igång med ett inflöde av kandidater är nyckeln till att sedan kunna fortsätta med resterande del av rekryteringsprocessen.

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du är i behov av Chefsrekrytering eller har andra frågor.

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
  Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

  Chefsnätverk underlättar rekryteringen

  Som ett komplement till det uppsökande arbetet av kandidater är det effektivt att arbete med ett brett chefsnätverk. Vi på Ants har genomfört tusentals rekryteringar genom åren, och där bland många tunga ledar och -chefsroller. Det har gett oss möjligheten att knyta kontakt med många chefer och bygga upp en relation. Genom kontakter och nätverk går det ofta att hitta en passande kandidat till uppdraget.

  För att stärka upp vårat Chefsnätverk ytterligare bjuder vi in chefer till exklusiva rundabordssamtal. Det är ett litet forum om runt fem personer som delar med sig av sina tankar och lär sig av varandra. Chefsjobbet kan ibland vara ensamt och det har varit mycket uppskattat av de som deltagit.

  Kandidatupplevelsen i fokus

  Kandidatupplevelsen är alltid viktig för att bygga en god relation till sin målgrupp. Det gäller inte minst när det kommer till chefsrekryteringar i Malmö. I vår rekryteringsmodell arbetar vi alltid i ett nära samarbete med våra kunder. Det ger oss stora fördelar i att vi lär känna företaget och kan förmedla en korrekt bild.

  Att följa en röd tråd genom processen är A och O för en bra kandidatupplevelse. Det är essentiellt att förmedla samma budskap och information genom alla steg. Därför behöver hela teamet vara sammansvetsat och ha ett nära sammarbete.

   

  Kontakta oss om ni är i behov av att rekrytera er nästa chef eller läs mer om hur vi arbetar med Executive search. 

  Rekrytera Head of Development med Ants

  Vanliga frågor om Chefsrekrytering Malmö

  Är det svårt att rekrytera en chef i Malmö?

  Att lyckas med en chefsrekrytering är alltid utmanande, och det gäller även i Malmö. Alltså behövs en gedigen och genomgående rekryteringsprocess, men även en metod för att lyckas med att hitta kandidater med rätt erfarenhet och profil.

  Hur lyckas man med chefsrekrytering?

  Ett uppsökande arbete av kandidater som passar för tjänsten brukar vara effektivt vid chefsrekrytering. Det går att kompletteras med att rekrytera via ett brett nätverk av chefer, samt annonsering som riktas mot målgruppen.

  Behöver jag ta hjälp av ett rekryteringsföretag vid chefsrekrytering?

  Att rekrytera in en ny chef till organisationen kan både ge stora vinningar men även förluster vid en felrekrytering. Med ett specialiserat rekryteringsföretag som är vana vid att rekrytera noggrant ökar chansen till en lyckosam och långsiktig rekrytering.

  Hör gärna av dig!

  Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
  Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!