Onsdagen den 1 december håller vi en Digital Copywriting Hour om hur vi kan vara kreativa när vi kontaktar kandidater och få in fler svar. Vi kommer specifikt att fokusera på det inledande steget i kontakten, men också hur man kan arbeta med uppföljningar som också kan skapa intresse från kandidaten. Vi vet alla att IT-branschen har en enorm kompetensbrist som får oss rekryterare att arbeta hårt för att få kandidaternas uppmärksamhet. I vår Copywriting Hour delar vi våra tankar och insikter om hur vi når ut till kandidater för att tillsammans bli bättre.

För att få en personlig koppling mellan oss har vi gjort detta evenemang mindre så att vi alla känner oss bekväma att dela med oss. Vi tillhandahåller ämnena, men diskussionerna som följer är upp till alla deltagare. Om du missar det här eventet behöver du inte oroa dig, vi har fler Digital Hours på gång.

Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Digital Sourcathon är en tävling vi skapat där rekryterare deltar för att öka sina färdigheter i sourcing och samtidigt tävla mot varandra. Vi har förberett några knepiga frågor och du kommer att ha en begränsad tid för var och en. Hela tävlingen sker över Teams och det är gratis att delta.

Registrera dig nu för att säkra din plats!

Tävlingen är nu avslutad. Vi säger stort grattis till Elisabeth Ström som tog hem förstaplatsen!

Håll koll i våra kanaler för att inte missa nästa event.

Det här eventet har redan varit. Kolla in på vår eventsida för att se aktuella event.

 

Onsdagen den 3 november håller vi i en digital diskussionsforum om sourcing av IT-kompetens. Vi vet att teknikmarknaden har ett stort kompetensgap som gör att vi rekryterare får arbetar hårt för att lyckas i vår sourcing. Det handlar inte bara om att hitta den perfekta kandidaten, utan också att göra det på ett så effektivt och kvalitativt sätt som möjligt. Låt oss dela våra tankar, insikter och tillsammans bli bättre på att sourca kandidater inom tech.

För att känna en personlig koppling mellan oss har vi gjort detta evenemang mindre så att vi alla känner oss bekväma att dela med oss. Vi tillhandahåller ämnena, men samtalen som följer är upp till oss alla att delta i.

Registrera dig nu för att säkra din plats!

sourcing hour med Ants

Det här eventet har redan varit. Kolla in på vår eventsida för att se aktuella event.

Den 17:e mars 2021 håller Annie och Mathilda från Ants en utbildning i sourcing. Utbildningen riktar sig till dig som idag arbetar med Talent Acquisition, HR eller IT-rekrytering inom techbranchen och vill utveckla dina sourcingkunskaper. Vi kommer bland annat gå igenom hur du kan få ut mer av Linkedin Recruiter, hur du kan hitta kandidater via Google och Gihub, hur du kan öka svarsfrekvensen. Det kommer även ges tips på smarta verktyg som underlättar det vardagliga arbetet. Just nu håller vi våra utbildningar digitalt för att utesluta smittorisken.

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här.

Rekrytera programmerare

Det här eventet har redan varit. Kolla in på vår eventsida för att se aktuella event.

Kompetensbristen har gjort sourcing (headhunting) inom tech till ett eftertraktat hantverk. Den 28:e januari håller vi ett event om sourcing för att bli ännu bättre, tillsammans. Fokus ligger på sourcing inom tech, och leds av Annie och Frida från oss på Ants. Det kommer bli ett diskussionsforum för att både dela med sig av sina egna erfarenheter och samtidigt lära av andra.

Läs mer och anmäl dig här.