Interim People Management

Ants Interim People Management konsulter har gedigen erfarenhet av att arbeta operativt och strategiskt med Talent Acquisition Management. Vårt arbete genomsyras av kvalitet, innovation och ständiga förbättringar. Vi har en bakgrund inom förändrings- och tillväxtarbete i en rad olika organisationer, samt är vana att verka i snabbrörliga miljöer. Vi hjälper er när ni har ett tillfälligt behov av en ledare- eller specialistkompetens inom Talent Acquisition Management.

Copywriting utbildning med Ants

Uppdragsbeskrivning

Vi genomför en analys för att sätta uppdragets omfattning. Utifrån denna tar vi fram en skräddarsydd strategi för er organisation och kan skala upp och ned när behoven förändras. Våra konsulter finns där våra kunder behöver dem, antingen inhouse för att leda och driva ett helt projekt på plats, på distans eller genom en hybridlösning.

Vi hjälper er:

 • Vid kortare projekt i form av exempelvis strategisk rådgivning för er Talent Acquisition funktion eller att sätta grunden för en ny Talent Acquisition funktion.
 • Vid längre interimuppdrag på deltid eller heltid.

Organizational development projects

Vi hjälper er bygga upp en Talent Acquisition funktion med olika kunskapsnivåer. När teamet är på plats; leder och fördelar arbetet. Ants erbjuder närvarande ledare som är trygga i rekryteringshantverket. Våra konsulter bidrar med kunskap samt att implementera best-practice för moderna och datadrivna arbetssätt.

Vi driver, projektleder och samordnar stora rekryteringssatsningar inför förändrings- eller tillväxtresor samt bidrar till organisationsutveckling inom Talent Acquisition. Vi kan hjälpa er med:

 • Sätta upp plan för större rekryteringsprojekt som omfattar resurser, tidsplan, budget, förväntningar samt övriga rekryteringstjänster
 • Stöd för ledningsgrupp och chefer i att driva rekryteringsprocesser och stora tillväxtsatsningar

Strategisk rådgivning

 • Vägleda er i rätt riktning med ert rekryteringsarbete.
 • Stötta befintliga Talent Managers och Ledning i deras arbete i tillväxtfas.
 • Komma med nya infallsvinklar och supporta teamet i er förändringsresa.

Interim People Management

Ants Interim People Management-konsulter leder och fördelar arbetet för TA-funktioner.
Ants konsulter kan inneha en chefsposition som erbjuder stöd för såväl strategiska frågor inom verksamheten, som operativa uppgifter.

 • Vi har erfarenhet av att leda befintliga Talent Acquisition funktioner och skapa effektiva rekryteringsstrategier för att möta tillväxtmål.
 • Vi kan leda ett team med exempelvis Talent Sourcers och Talent Acquisition Partners för att stödja er rekryterande organisation samtidigt som vi upprätthåller er kultur genom vägledning, mentorskap och karriärutveckling.
 • Vi underhåller tvärfunktionella relationer och intressenter i er organisation för att förstå och säkerställa att vi uppnår era mål för kompetensförsörjning.
 • Vi stöttar er i kompetens- och prestationsoptimering, håller medarbetarsamtal/ och lönesamtal.

Kontakta våra konsulter

Sophie Welin

People & Talent Manager

sophie.welin@ants.se 0707942595 Linkedin

Sophie Sundberg

People & Talent Manager

sophie.sundberg@ants.se 076 196 93 03 Linkedin

Fördelarna med en Interim People Management-konsult

Vi driver och fullföljer projektet tillsammans med er – från strategi till praktiskt genomförande. Ants Interim People Management-konsulter har specialistkunskap inom IT/Tech och du får tillgång till vår samlade expertis när du anlitar en konsult från oss. Vi erbjuder en flexibel och skalbar lösning som vi skräddarsyr efter era behov. Vi kan avlasta er verksamhet och skapa snabba resultat, vilket stärker er lönsamhet. Det medför även ökad trygghet med konsulter som är vana att anpassa sig till just er verksamhet.

Vi hjälper er förvalta samt utveckla er Talent Acquisition funktion

 • Vid en längre tid av frånvaro, exempelvis föräldraledighet eller långtidssjukrivning
 • När ni är i behov av att få in en resurs med kort varsel i väntan på en permanent lösning eller att ni har ett specifikt behov av en viss expertis kortsiktigt.
 • Vid behov av flexibilitet i gruppen. Vi erbjuder både heltids- och deltidslösningar.
 • Vid behov av en förändring av er Talent Acquisition funktion eller för att uppnå nya mål.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!