Rekrytera Chief Human Resources Officer

Chief Human Resources Officer, Chief People Officer, HR Chef, HR Officer... listan kan göras lång av titlar som hänvisar till den personen på ett företag som ansvarar för frågor avseende personalhantering, praxis och policys.

Intressant diskussion gällande arbetet med att rekrytera Chief Human Resources Officer

Vid rekrytering av en Chief Human Resources Officer är det särskilt viktigt att säkerställa att det blir en lyckad rekrytering. Rätt person i rollen kan säkerställa att organisationens personal har de rätta förutsättningarna för att att bolaget till nya höjder, medans en felrekrytering kan leda till motsatt effekt och stora kostnader. Att rekrytera Chief Human Resources Officer (CHRO) kan vara en svår nöt att knäcka då roller likt detta är av bred karaktär och omfattas av en mängd olika uppgifter och ansvarsområden. På Ants har vi flera års erfarenhet av chefsrekrytering och kan genom vår arbetsmodell får vi in rätt kandidater i processen som leder till lyckade tillsättningar där vi gärna hjälper er i arbetet med att rekrytera er nästa Chief Human Resources Officer!

Vad gör en Chief Human Resources Officer?

En Chief Human Resources Officer (CHRO) eller Chief People Officer (CPO) är den personen som ansvarar för den övergripande administrationen, samordningen och utvärderingen av ett företags personalfunktioner. I rollen som CHRO rapporterar man allt som oftast till bolagets VD och fungerar som medlem av den verkställande ledningsgruppen. I rollen ansvarar man för och arbetar mot att säkerställa att organisationen har människorna, processerna och kulturen på plats för att uppnå sina strategiska mål. Arbetsuppgifterna för en Chief Human Resources Officer kan inkludera allt från arbete med personalrelationer, resultatstyrning, rekrytering och bemanning, utbildning och utveckling samt ersättningar och förmåner.

Ludvig tycker att det är roligt att rekrytera Chief Human Resources Officer

Ants modell vid rekrytering Chief Human Resources Officer

För att lyckas med rekryteringsarbetet krävs ett gediget nätverk, en tydlig process och ett tätt samarbete med er som kund. Vi har under de senaste åren rekryterat hundratals ledare och är idag specialister inom Executive Search, inte minst inom techbranschen. Vår långa erfarenhet inom techrekrytering är till fördel för oss och våra kunder vid rekrytering av Chief Human Resources Officer då vi sitter inne på de rätta verktygen i form av search och processstrategier samt att vi besitter ett upparbetat nätverk med potentiella kandidater. Vi jobbar nära våra kunder i ert varumärke, har en väl genomarbetad attraktionsstrategi och mäter allt vi gör så vi kan optimera i realtid.

Läs mer om hur vi arbetar med Executive Search.

Executive gruppen är redo att hjälpa kunder rekrytera Chief Human Resources Officer

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!