Case

Läs om kunder och uppdrag vi jobbat med

Framgångsrika rekryteringar till Fyndiq

Fyndiq är en växande marknadsplats på webben för fyndshopping där miljontals kunder möter tusentals handlare.

Rekrytera programmerare

Lyckat samarbete med Billogram

Sedan januari 2021 har Julia och Agnes hjälpt Billogram att expandera utvecklingsavdelningen med totalt 12 nya kollegor.

Aimo Park

18 rekryteringar till Aimo Park

Aimo Park wants to develop and create innovative solutions to contribute to the future’s smart societies.

30 rekryteringar till SOS Alarm

SOS Alarm jobbar dagligen för att skapa ett tryggare Sverige och är kanske en av landets mest välkända organisationer.

Rekrytering med Ants

Tre lyckade rekryteringar till Cadeia

Cadeia hade under flera års tid använt sig av andra aktörer inom rekrytering för att locka intressanta profiler och för att växa på sikt. Trots detta har det varit en stor utmaning att nå de uppsatta målen för tillväxt.

Ett framgångsrikt samarbete med AktivBo

Varje rekryteringsprocess Ants genomför utformas efter kundens behov. AktivBo valde ett deltidsupplägg med en av våra Talent Aqcuisition Consultants (TA-konsult) som administrerade samt koordinerade hela rekryteringsprocessen.

Sju rekryteringar av Javautvecklare till Digpro

Under samarbetet med ANTS befann sig Digpro i en spännande expanderingsfas och det fanns därmed ett stort behov av flera Javautvecklare till teamet.

Tre lyckade rekryteringar till Svedea

Svedea valde att ha ett deltidsupplägg med en Talent Acquisition Consultant. TA-konsulten lade stort fokus på sourcing samt administrerade hela rekryteringsprocessen på plats på Svedeas kontor.

Lyckat samarbete med Ahlsell (Video)

Ahlsell var i behov av en UX Designer som skulle bli en del av Ahlsell Innovation Lab och arbeta med att sätta tonen för den digitala innovationen och designen.

Chefsrekrytering med Ants

Två fullstackutvecklare till Snusbolaget

Uppdraget var unikt då vi rekryterade till en helt ny roll som inte fanns på bolaget innan. Vi blev inspirerade av den snabba resa som bolaget gjort och de stora engagemang som finns.

Framgångsrika rekryteringar till Scandic Hotels

Scandic har länge använt sig av IT-konsulter men i och med deras omorganisation och satsning på digitalisering, valde Scandic att tänka långsiktigt och ville därmed anställa egna utvecklare.

Rekrytera Head of Development med Ants

Flera lyckade rekryteringar till New Innovation Management

Ants har arbetat med tech-rekrytering i snart 10 år vilket bidragit till många lärdomar och konsten att kalibrera rekryteringsprocesser efter kundens behov.