Case

Läs om kunder och uppdrag vi jobbat med

Skapa en attraktiv karriärsida med Ants

Kommunikation och korta beslutsvägar – nyckeln till ett framgångsrikt samarbete hos Ants och RedBridge/Binero

Adrian är IT-rekryterare och sitter med sin dator i sitt knä.

Rekrytering och HR Tech hos Entiros

Entiros hade som målsättning att växa sin organisation under 2022 för att kunna möta kundbehov och tillväxtplan. Det var där vi på Ants kom in i bilden.

Dator med klistermärken

Fem års samarbete mellan Ants och Star Stable Entertainment

Samarbetet mellan Ants och Star Stable Entertainment (SSE) inleddes 2018 och sedan dess har Ants varit en rekryteringspartner till SSE.

27 rekryteringar till TimeEdit i Göteborg

Sedan start har vi rekryterat inom Engineering, Product, Marketing, Customer Success och Sales både i Sverige och internationellt. Samarbetet fortgår och hittills har vi gjort 27 lyckade rekryteringar, med förhoppningen om att fortsätta bidra till TimeEdits lyckade tillväxtresa.

Sophie, Benjamin och Ludvig sitter i en soffa och pratar om Executive Recruitment

Rekrytering av ledare till SPP

Som ledande bolag i branschen spelar ny teknik och digitalisering en stor roll i SPP:s affärsstrategi. En del i den strategin som nu genomförs är satsningen på området för Data & Engagement där Ants Executive fick uppdraget att rekrytera deras nästa ledare för organisationen.

Ants IT-rekrytering med Hedin IT

40 rekryteringar tillsammans med Hedin IT

Från februari 2021 till september 2022 har Hedin IT vuxit från ca 30 till 80 anställda. Under denna period har Ants gjort över 40 (!) av dessa rekryteringar, till största del på distans.

Conducting Interviews med Ants

Extern utbildning i Conducting interviews för Esatto

Utöver rekryteringar höll våra kollegor Erika Thorslund och Elisabeth Wehlin en utbildning inom Conducting Interviews som skräddarsytts utefter Esattos önskemål och behov.

En medarbetare sitter framför sin dator och arbetar med att rekrytera projektledare. I förgrunden syns en växt.

Flera års framgångsrikt samarbete med SPP

Sedan hösten 2019 har en eller flera Talent Acquisition Consultants från Ants haft armkrok med SPP för att säkra upp deras behov inom IT-rekrytering. Vi har bidragit med annonsering i sociala medier, annonsskrivning, sourcing, telefonintervjuer, referenstagning och arbetat med att kvalitetssäkra och stärka kandidatresan.

Ants och Mikaela

Long-term collaboration with Discovery

Ants and Discovery first started to work together in the fall of 2019 when we began recruiting Software Engineers to Stockholm. Back then, the team in Stockholm was very new, and we helped set up a recruitment process and recruited some of the first full-time employees.

HR Tech på Äventyret

HR-arbete hos Äventyret

Något som Ants anser vara viktiga förutsättningar för tydlighet och tillväxt är närvaro från HR, med datadrivna, strukturerade och automatiserade processer. Här blev det självklart för Ants att kliva in som stöttepelaren och partner i HR relaterade frågor.

Framgångsrikt samarbete med MSAB

Hos MSAB har Ants bland annat rekryterat; utvecklare inom C++ och C#, Technical Writers, Engineering Managers, rekryterare, IT-tekniker och Product Managers.

Ants rekrytering

Långsiktigt samarbete med Zwapgrid

Vi på Ants har i flera omgångar arbetat med rekrytering av utvecklare till Zwapgrid. Nu senast bland annat inom Quality Assurance och tidigare flera Fullstack-utvecklare.

Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.