C++ – Utveckling

Rekrytera C++ utvecklare

Att rekrytera C++ utvecklare är svårt då konkurrensen är väldigt stor på marknaden. Många gånger räcker inte den traditionella rektyteringsprocessen med annons och CV-screening till för att lösa kompetensbehovet vid rekrytering av C++ utvecklare. För att lyckas rekrytera C++ utvecklare med rätt kompetens till ditt företag krävs ofta ett uppsökande arbete då många utvecklare inte aktivt söker jobb. Ants har en lång erfarenhet av searcharbete och lyckas med våra rekryteringar i 96% av fallen.

Vad gör en C++ utvecklare?

C++ är ett språk som utvecklats från programspråket C och som idag är ett av de vanligaste programmeringsspråken. Det är även ett av de tryggare språken på grund av sin högra säkerhet och många verktyg Till skillnad från C så är C++ objektorienterad, som till exempel kan användas för att organisera data i en databas. En C++ utvecklare kan arbeta med lite allt möjligt, de kan jobba hårdvarunära med embeddedutveckling eller programmera servrar, spel, animationer, webbutveckling, applikationer och olika ramverk. C++ kan alltså användas både vid utveckling av webb och mobil.

Språket är enkelt att lära sig och problem med kod är lätta att fixa, därför är C++ även ett bra språk att börja med, då det är en väldigt bra grund att ha om man vid ett senare vill gå vidare till andra språk. Många utvecklare väljer dock att stanna med C++ på grund av dess många användningsområden och då det är kompatibelt med så många olika typer av mjukvara och plattformar.

Behöver jag en C++ -utvecklare?

Du kan behöva rekrytera en C++ utvecklare om ditt företag behöver utveckla eller underhålla servrar eller applikationer. Då en C++ utvecklare kan ha bred kunskap inom många olika områden kan det vara lönsamt att anställa en C++ som kan ta sig ann det mesta. Kontakta oss om du är i behov av att rekrytera C++-utvecklare.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!