Rekrytera CRM Utvecklare

Rekrytera Head of Development med Ants

Rekrytera CRM utvecklare med Ants

En Customer Relationship Management utvecklare, eller även kallad CRM utvecklare, är en utvecklare som organiserar och administrerar kundrelationer i ett företag. Rekrytering av CRM utvecklare kan vara svårt med tanke på dagens brist IT-personal. Vi på Ants har en lång erfarenhet av att arbeta datadrivet och med ett agilt arbetssätt. Vi jobbar kundnära vilket innebär att vi lär känna er företagskultur och därmed kan hjälpa dig och ditt företag att lyckas rekrytera CRM utvecklare.

Vad gör en CRM utvecklare?

Något som kan vara bra att veta om man funderar på att rekrytera CRM utvecklare så är det att deras arbetsuppgifter omfattar styrning, organisering och administration av kunder och kundrelationer i ett företag. Detta omfattar arbetsprocesser med tillhörande affärssystem för IT-stöd. CRM kan exempelvis omfatta kundsupport och kundregister. Det kan sammanfattas som en process som påverkar organisationen i ett företag och har som mål att bättra kundrelationer. Vi på Ants berättar gärna mer om rekrytering av CRM utvecklare kan vara viktigt för dig och din organisation samt hur ni på bästa sätt kan rekrytera en CRM utvecklare.

Behöver jag en CRM utvecklare?

Vill ni på ett bättre sätt förstå kundernas värde för ert företag eller kundernas behov kan ni behöva rekrytera CRM utvecklare. Denna tjänst är en central del av en organisation vilket gör att rekrytering av en CRM-utvecklare kan behövas om organisationen växer och vill utveckla sitt system för hantering av kunder. Vi på Ants har lång erfarenhet och expertis av att rekrytera CRM utvecklare, och vi hjälper gärna dig och din organisation med en lyckad tillsättning. Läs gärna mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!