Executive Search Malmö

Executive Search i Malmö är både viktigt och utmanande. Vid högt uppsatta roller är det av största vikt att rekryteringen blir rätt från början. Det kan kosta både mycket tid och pengar vid en felrekrytering. Därför bör rekryteringsprocessen vid Executiva rekryteringar vara genomtänkt redan från början. Vi på Ants arbetar datadrivet. Vi vet svart på vitt att vår modell för att lyckas med Executive Search i Malmö fungerar.

Executive search Malmö

Vi är specialiserade på Executive Search i Malmö

Vår bakgrund finns i rekrytering av de allra tuffaste rollerna inom IT-sektorn. Där har vi sedan länge utvecklat en metod som gör att vi blivit marknadsledande på området och lyckas i 96% av fallen. Att vi även började med Executiva rekryteringar föll sig ganska naturligt. Genom att fortsätta med den metod vi vet fungerar för utvecklare, och samtidigt komplettera den med att utnyttja vårt stora nätverk av chefer går det att rekrytera även högt uppsatta roller. Vi vet hur viktigt det är att dessa rekryteringar blir rätt redan från början. Vid rätt rekrytering kan företaget vinna mycket och tvärtom om fel person kommer in. Vid Executive Search i Malmö arbetar vi alltid utefter en gedigen process. Vi säkerställer så gott det går att det blir en långsiktig och framgångsrik rekrytering.

Executive-Search

Hur lyckas med Executive Search i Malmö?

Som nämnt tidigare skiljer sig tuffa rekrytering inom IT inte allt för mycket från rekrytering av högt uppsatta roller. Vi arbetar med ett uppsökande kontaktarbete av kandidater med rätt profil för tjänsten. För att det ska lyckas är det viktigt att direkt vid första kontakten vara personlig och sälja in tjänsten. Vi arbetar helst tätt tillsammans med kunden. Detta för att kunna vara trovärdiga i vår kontakt med kandidater vilket ger bättre fler svar och bättre resultat.

När vi startar upp ett nytt uppdrag startar vi alltid i ett uppstartsmöte. Där tar vi tillsammans fram en kravprofil att utgå från. Det är dock ofta profilen ändras längs rekryteringsprocessens gång. Därför arbetar vi alltid agilt med veckovis avstämningar för att nå det slutgiltiga målet med en lyckad rekrytering. Vi arbetar alltid utefter vår statistik och nyckeltal, och det gäller även vid Executive Search Malmö. Det ger oss en stor fördel i att vi kan se vart i processen vi kan lyckas bättre.

Executive search Malmö

Rekrytering via nätverk och riktad annonsering

Att utnyttja sitt nätverk är ofta effektivt vid Executive Search i Malmö. Genom åren har vi både arbetat med och rekryterat många chefer, vilket gett oss ett brett chefsnätverk. Det är inte ovanligt att vi hittar rätt person för tjänsten i vårt eget nätverk, vilket vi ser som ett bra komplement till det uppsökande arbetet.
Det är även effektivt att komplettera med en skarp annons att rikta mot den målgrupp vi vill rekrytera inom. Då kan vi nå de som inte aktivt söker arbeten via annons. Det har länge varit en trend att annons inte fungerar, men gör man det på rätt sätt är det ett starkt komplement till resterande rekryteringsinsatser.
Läs mer om hur vi arbetar med Chefsrekrytering, eller kontakta oss via formuläret nedan om ni är i behov av hjälp med Executive Search i Malmö.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!