Supporttekniker

Rekrytera IT supporttekniker

Att rekrytera IT supporttekniker i dagens samhälle är inte den lättaste utmaningen. IT-kompetensbristen är en utmaning som många företag och organisationer står inför. Vi på Ants har en lång erfarenhet av att hitta, attrahera och rekrytera bland annat IT supporttekniker. Att rekrytera Supporttekniker kan vara både tidskrävande och ett komplicerat hantverk, därför delar vi gärna med oss utav vår expertis och hjälper dig och din organisation med en lyckad tillsättning och kompetensförsörjning. Vi kan även ge mervärde i form av att hjälpa er med Employer Branding och hur ni på bästa sätt kan behålla era eftertraktade kollegor.

Vad gör en IT Supporttekniker?

IT Supporttekniker arbetar med service och support och har en bred kunskap vad gäller datorer och kunskaper om både hårdvara och mjukvara. IT Supporttekniker arbetar oftast med att ge hjälp över telefon till kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system. De arbetar både med att hjälpa de som behöver stöd med att använda datorprogram men löser även fel i programmen eller datorerna. IT Supporttekniker kan antingen arbeta som first eller second line support. I firstline support är IT supportteknikern ofta först att få kontakt med användaren. En del frågor löser IT supportteknikern direkt, men mer komplicerade frågor skickas vidare till de som arbetar i second line.

Behöver jag en IT Supporttekniker?

Anledning till att allt fler vill rekrytera IT Supporttekniker är för att i och med att företag blir allt mer digitaliserade ökar även behovet av tekniksupport. För att verksamheten ska rulla på och inte behöva stanna upp är det viktigt att ha duktiga supporttekniker på plats som tar tag i problemen direkt. Är du och ditt företag intresserade av att veta mer om hur vi på Ants skulle kunna hjälpa er med att rekrytera supportekniker och de fördelar det skulle kunna ha på er organisation? Skicka in en förfrågan till oss enligt formuläret nedan så hör vi av oss så fort som möjligt. Läs även mer om vårt arbetssätt kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!