HR-konsult

I den föränderliga företagsvärld vi lever i behöver vi vara flexibla och en HR-funktion kan hjälpa till med att bidra till företagets framgång. Våra HR-konsulter ser till att era ledare och medarbetare får rätt förutsättningar för att kunna uppfylla sina och företagets mål. Nöjda, motiverade och välmående medarbetare skapar bra organisationer. Vi på Ants hjälper er att skapa rätt grund.

HR-konsult som jobbar

Ants HR-konsulter är specialister inom HR och med hjälp av vår expertis får ni hjälp med allt från att sätta upp en strategisk plan till det praktiska genomförandet och implementationer. Vi ser även till att löpande följa upp och utvärdera. Anlita HR-konsult hos oss för att ta din HR till nästa nivå.

Två HR-konsulter från Ants arbetar vid sina datorer

HR-konsult från Ants HR Tech

HR har utvecklats väldigt mycket under de senaste åren och många nya möjligheter har vuxit fram i digitaliseringens spår. Ants HR Tech erbjuder därför HR-konsulter som kan vara med er på resan, som får er att sticka ut från konkurrenterna, rekrytera och behålla er kompetens samtidigt som ni utvecklar er HR-funktion och får medarbetarna att frodas inom organisationen. Er HR-konsult jobbar affärsdrivet och kommer att underlätta för er genom att se till att ni har de rätta processerna på plats, det i sin tur kommer leda till motiverade och lojala medarbetare som vill vara med på er tillväxtresa.

Vi anpassar oss efter era behov och kan skräddarsy paket utifrån vad just er organisation behöver hjälp med, beroende på vilken fas ni befinner er i. Vi har alltid affärsnyttan i fokus och våra HR-konsulter sätter sig snabbt in i er organisation för att kunna leverera kvalitativ HR-kompetens. Ni får tid till annat och vi ser till att ni och era medarbetare får digitala, flexibla och moderna HR-lösningar.

När du anlitar en HR-konsult från oss kommer personen in med spetskompetens och blir er HR-partner, personen blir även en del av ert bolag och lär känna er kultur, eftersom vi gärna sitter på plats hos er. På så sätt får HR-konsulten bra inblick i er verksamhet och kan förstå ert behov på ett djupare plan.

Våra specialistområden

HR och rekrytering inom tech är av naturliga skäl var alla våra HR-konsulter kommer ifrån. Tack vare HR och IT-rekrytering har vi även kommit långt inom andra områden. HR är ett stort och brett område som innefattar många olika delar. Våra HR-konsulter kan hjälpa er med allt inom HR, vi kan även skräddarsy HR-paket utifrån ert behov. Som exempel på specialistområden hos våra HR-konsulter utöver IT-rekrytering och HR kan nämnas:

En HR-konsult från Ants HR Tech arbetar vid sin laptop

HR-konsultens värde

Att anlita en HR-konsult eller att komplettera HR-avdelningen/TA-funktionen är ofta den rätta vägen att gå, då ni stärker HR-funktionen och lättare kan fatta affärsmässiga beslut. HR är ett brett område som innefattar allt från hur du rekryterar, behåller medarbetarna till hur du får ut maximal effektivitet till din organisation. Inom Tech där konkurrensen om rätt medarbetare är stor ger små förbättringar ofta stora uppsidor och HR Tech blir därför alltmer relevant.

Kontakta oss om ni behöver stöd inom HR eller om ni vill stärka upp er HR-funktion. Tillsammans med er ser vi till att ni får rätt hjälp och att er HR-funktion får rätt förutsättningar. Gör gärna en intresseanmälan här på vår hemsida så att vi kan träffas digitalt och prata mer om ert behov av en HR-konsult och hur vi kan hjälpa er med HR Tech.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
  Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.