Konsulthjälp inom HR

HR konsulter

Begreppet HR Consultant är en bred sammanslagning av ett antal olika tjänster. Våra HR konsulter kan hjälpa med de flesta strategiska och operativa personalfrågorna inom Human Recource området.

Vill ni ha ett helhetsgrepp över rekryteringen och er TA-funktion? Vill ni ha någon som arbetar med hela rekryteringsprocessen, men samtidigt kan ge stöd i HR-frågor, Employer Branding, Comp & Ben och hur man bygger en Talent Acquisition-funktion på bästa sätt? Våra HR konsulter finns till för hjälpa er med detta!

Med lång erfarenhet inom tech-branschen och från att ha samarbete med allt från start-ups till storbolag. Med andra ord har vi goda förutsättningar att hjälpa just er utifrån era behov, vare sig det gäller att sätta ihop introduktionsprogram, utvärdering av rekryteringsprocessen, utvärdering av introduktionsprogram, workshops i intervjuteknik, utbildning för researchers.

Ni kanske vill bygga upp er Talent Acquisition-funktion själva? Med gedigen branscherfarenhet från både IT-rekrytering och samarbete med bolag inom tech-branschen så vet vi hur man rekryterar svårfångade profiler på ett kvalitetsmedvetet sätt. Osäkra på hur ert erbjudande gällande lön och förmåner i en konkurrensutsatt IT-bransch?

 

Techrekpodden