HR-konsult

I dagens föränderliga värld är flexibilitet och anpassning nyckeln till framgång, en effektiv HR-funktion är också avgörande för att stödja detta. Våra HR-konsulter är specialister på att skapa optimala förhållanden för både era ledare och medarbetare. Genom att säkerställa att varje individ kan uppnå sina egna och företagets mål, bidrar vi till att skapa en arbetsmiljö där medarbetarna inte bara är nöjda och motiverade, utan också mår bra. Vi på Ants HR Tech hjälper er att skapa rätt grund.

HR-konsult som jobbar

När oväntade situationer uppstår, vare sig det gäller en omorganisation, extra intensiva perioder eller när ni snabbt behöver täcka upp för en medarbetares frånvaro, kan en HR-konsult vara den optimala lösningen för att smidigt navigera dessa utmaningar.

För många HR-frågor på samma gång?

Om ert företag saknar en fullskalig HR-avdelning eller hanterar en hög arbetsbelastning med växande HR-utmaningar, erbjuder vi HR-konsulter för att underlätta er situation.

Vill du veta mer om vår tjänst inom Ants HR Tech? Kontakta oss så bokar vi in en kaffe!

Ants HR-konsulter är specialister inom HR och med hjälp av vår expertis får ni hjälp med allt från att sätta upp en strategisk plan till det praktiska genomförandet och implementationer. Vi ser även till att löpande följa upp och utvärdera. Anlita HR-konsult hos oss för att ta din HR-avdelning till nästa nivå.

Hållbar arbetsmiljö för era medarbetare

Våra HR-konsulter ser till att era medarbetare har det de behöver för att känna sig trygga och effektiva på jobbet. Vi hjälper till med praktiska personalhandböcker och policyer som gör det enklare att navigera i företaget, vilket är särskilt viktigt för de som är nyanställda. Genom att kombinera detta med ett mentorsprogram och en solid process för performance management, bidrar vi till en arbetsmiljö som stöder både personlig utveckling och företagets strategiska mål.

HR-konsult från Ants HR Tech

I takt med att HR-branschen har genomgått en dynamisk utveckling med digitaliseringens framsteg, erbjuder Ants HR Tech HR-konsulter för att stödja er organisations förändringsresa och utveckling. Våra konsulter är specialister på att ta fram era unika fördelar som hjälper ert företag att utmärka sig, rekrytera och behålla talangfull personal, samtidigt som de utvecklar er HR-strategi för att säkerställa att era medarbetare trivs. Genom att arbeta affärsnära, ser våra HR-konsulter till att effektiva processer implementeras, vilket bidrar till att skapa en motiverad och engagerad personalstyrka som är dedikerad till företagets tillväxt och framgång.

Exempel på vad en HR-konsult kan täcka upp för roller och arbetsuppgifter:

HR Manager/HR Operations Manager

 • Leda ert HR-team
 • Säkerställa kompetensutveckling
 • Hantera lön, compensation & benefits
 • Leda förändring, process- och systemförbättring/implementation
 • Pre/On/Off-boarding och strategisk rekrytering
 • Ledarskapsutveckling

HR-Specialist/HR Generalist/HR Business Partner

 • Pre/On/Off-boarding och strategisk rekrytering
 • Bistå med chefsrådgivning
 • Employer Branding aktiviteter
 • Förändringsledning
 • Stöd vid svåra samtal och fackliga förhandlingar
 • Compensition & benefit

HR Administratör/HR assistent

 • Pre/On/Off-boarding
 • HR support till organisationen
 • Stödja HR Business partner, chefer och medarbetare
 • Delta och ge support i HR-projekt
 • Skapa processer och dokumentation inom HR-administration

Våra specialistområden

Våra HR-konsulter har sina rötter förankrade inom tech-rekrytering, något som naturligt blivit kärnan i deras expertis. Denna bakgrund har möjliggjort för oss att utveckla en nishad kompetens inom HR Tech och flera andra HR-relaterade områden. Våra HR-konsulter är rustade för att hantera och hjälpa er inom det breda HR-fältet och vi kan även skräddarsy HR-paket utifrån ert behov. Utöver generell HR och IT-rekrytering inkluderar våra specialistområden:

HR-konsultens värde

Att anlita en HR-konsult eller att komplettera HR-avdelningen/TA-funktionen är ofta den rätta vägen att gå, då ni stärker HR-funktionen och lättare kan fatta affärsmässiga beslut. HR är ett brett område som innefattar allt från hur du rekryterar, behåller medarbetarna till hur du får ut maximal effektivitet till din organisation. Inom Tech där konkurrensen om rätt medarbetare är stor ger små förbättringar ofta stora uppsidor och HR Tech blir därför alltmer relevant.

Kontakta oss om ni behöver stöd inom HR eller om ni vill stärka upp er HR-funktion. Tillsammans med er ser vi till att ni får rätt hjälp och att er HR-funktion får rätt förutsättningar. Gör gärna en intresseanmälan här på vår hemsida så att vi kan träffas digitalt och prata mer om ert behov av en HR-konsult och hur vi kan hjälpa er med HR Tech.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!