Vårt inbäddade team

Ants Tech Recruiters erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar genom att placera Talent Acquisition-specialister direkt in i kundens organisation. Deras inbäddade team arbetar nära kunderna för att förstå deras behov och mål, och levererar effektiva rekryteringsinsatser som säkerställer att de attraherar och behåller de bästa talangerna på marknaden.

Ants Tech Recruiters driver framgångsrika rekryteringsprocesser genom att integrera specialiserade TA-konsulter i kundens organisation. Våra inbäddade experter arbetar tätt tillsammans med kunderna för att säkerställa skräddarsydda och effektiva rekryteringsstrategier som lockar och behåller topp-talanger på marknaden.

Vårt team: Specialister inbäddade i din organisation

Vid Ants Tech Recruiters tar vi rekryteringsprocessen till nästa nivå genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som är helt integrerade med din organisation. Vår modell involverar att placera specialister från vårt team direkt in i din verksamhet, där de arbetar nära dig för att förstå dina behov, kultur och mål. Låt oss presentera de nyckelroller som utgör vårt inbäddade team:

Talent Acquisition Consultant (TAC):
TAC är spjutspetsen i vår operation. Deras huvudfokus ligger på att aktivt söka efter och attrahera de bästa talangerna på marknaden. Genom moderna rekryteringsmetoder och digital kommunikation identifierar och engagerar de kandidater som passar bäst för dina behov. TAC är din partner för att bygga en stark talangpipeline.

Talent Acquisition Partner (TAP):
TAP kombinerar de strategiska insikterna från en Talent Acquisition Manager med den operativa skickligheten hos en TAC. De är din enskilda lösning för att driva rekryteringsprocesser framåt inom din organisation. Från att utveckla rekryteringsstrategier till att förbättra processer och hantera samarbetspartners, tar TAP ett helhetsgrepp om din rekryteringsverksamhet.

Talent Acquisition Manager (TAM):
TAM är ledaren i vårt inbäddade team. Med en stark förståelse för både rekryteringsstrategier och din organisations unika behov, vägleder de hela rekryteringsprocessen. Från att strategiskt planera rekryteringsinsatser till att säkerställa högkvalitativa resultat, är TAM din pålitliga partner för att säkerställa att du attraherar och behåller de bästa talangerna på marknaden.

Hur går det till?

När du väljer att samarbeta med Ants Tech Recruiters, börjar vi med att noggrant kartlägga dina behov och förväntningar. Därefter matchar vi dig med ett inbäddat team som är skräddarsytt för just din organisation. Våra specialister kommer sedan att arbeta direkt med dig, antingen på plats eller digitalt, för att leverera skräddarsydda rekryteringslösningar som passar din organisation perfekt.

Läs mer eller kontakta oss idag

Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att stärka din organisation med vårt inbäddade team av rekryteringsspecialister från Ants Tech Recruiters.

Läs mer om Ants Tech Recruiters här: IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!