Rekrytera Tekniker

Ageism Ants Tech Recruiters

Rekrytera Tekniker med Ants

Rekrytera tekniker bör du göra genom en specialist på att rekrytera tekniker. Ants Tech Recruiters är ett nischat IT-rekryteringsbolag som fokuserar på tekniska tjänster. Det gör att Ants bättre kan hjälpa dig med metoder att få rätt ansökningar in i din rekryteringsprocess. Vi är även erfarna i att utvärdera vilka kandidater du bör gå vidare med när du skall rekrytera tekniker.

Det första vi gör är att vi tillsammans med dig tar fram en ordentlig kravprofil. Utifrån den läggs sedan hela rekryteringsprocessen upp. Varje vecka analyserar vi alla nyckeltal vilket ger oss vägledning i vilka aktiviteter vi gör som leder mot målet: En lyckat utfall i att rekrytera tekniker. Vi kommer tillsammans med dig även se till att vi har anpassade case och tester som lyfter fram rätt tekniska aspekter av den roll du eftersöker.

Viktigt är att vi tidigt gör en bedömning om hur svår rollen är som skall tillsättas och därmed kan anpassa insatsen efter vad som krävs för framgång.

Operations & Network/Infrastructure

Inom Operations & Network/Infrastructure arbetar vi ofta med varierande teknikertjänster inom drift, nätverk, databaser och cummunications. Det kan handla om att söka en databasadministratör eller att hitta den bästa driftteknikern.

Exempel på roller inom kategorin Operations & Network/Infrastructure: Databastekniker, Nätverkstekniker, Communications Technician, Network Technician, Operations Technician, 3rd Line, Database Administrator, drifttekniker, Kommunikationstekniker

Service & Support

Inom Service & support kan det handla om rekrytering för roller som IT-koordinator, 1st and 2nd line support eller PC-technician. Vi hjälper dig gärna att hitta serviceinriktade personer som kan bli din nästa stjärna inom support.

Exempel på roller inom kategorin Service & support: Technical Support, PC-technician, IT-coordinator, Client Support, 1st and 2nd Line Support

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår IT-rekrytering

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!