Läs vår nya statistikrapport

Ants statistikrapport är baserad på nyckeltal från våra tillsatta roller under 2020. Rapporten bygger på ett urval bestående av 224 tillsättningar som genomförts till olika företag i tech-branschen, alla med varierande förutsättningar, produkter och varumärken. Rapporten riktar sig till alla som jobbar med rekrytering, och då i synnerhet till personer inom tech-branschen.

Mathilda och Amanda från Ants sitter bredvid varandra och arbetar med rekrytering på en laptop.

Vi har nu släppt en ny rapport som du hittar här. 

Vad är syftet med rapporten?

Syftet med rapporten är att visa hur vi med hjälp av nyckeltal kan illustrera rekryteringsläget inom IT & tech-branschen och hur vi genom mätbarhet kan prognostisera och beräkna relevanta nyckeltal inom rekrytering. Det gör att vi kan sätta rätt förväntningar på tidsåtgång och kostnad i våra rekryteringsuppdrag. Genom att jämföra statistiken från specifika uppdrag mot rapporten kan vi snabbt identifiera felaktigheter och och rätta till dessa för att nå slutmålet med en lyckad rekrytering.

Läs eller ladda ned rapporten här:

Om ni är intresserade av att höra mer om hur vi arbetar med datadriven rekrytering eller vill diskutera rapporten är ni välkomna att kontakta oss på rekrytering@ants.se eller via kontaktformuläret nedan.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!