Läs vår nya statistikrapport

Ants statistikrapport är baserad på nyckeltal från våra tillsatta roller under 2020. Rapporten bygger på ett urval bestående av 224 tillsättningar som genomförts till olika företag i tech-branschen, alla med varierande förutsättningar, produkter och varumärken. Rapporten riktar sig till alla som jobbar med rekrytering, och då i synnerhet till personer inom tech-branschen.

Talent Acquisition Stockholm

Vad är syftet med rapporten?

Syftet med rapporten är att visa hur vi med hjälp av nyckeltal kan illustrera rekryteringsläget inom IT & tech-branschen och hur vi genom mätbarhet kan prognostisera och beräkna relevanta nyckeltal inom rekrytering. Det gör att vi kan sätta rätt förväntningar på tidsåtgång och kostnad i våra rekryteringsuppdrag. Genom att jämföra statistiken från specifika uppdrag mot rapporten kan vi snabbt identifiera felaktigheter och och rätta till dessa för att nå slutmålet med en lyckad rekrytering.

Läs eller ladda ned rapporten här:

Om ni är intresserade av att höra mer om hur vi arbetar med datadriven rekrytering eller vill diskutera rapporten är ni välkomna att kontakta oss på rekrytering@ants.se eller via kontaktformuläret nedan.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.