Snart är Techrekpodden tillbaka!

Lisa Hartikainen på talent acquisition forum med Ants

Dags för ny säsong av Techrekpodden!

IT-rekrytering är ett ämne som spänner brett. Digitalisering påverkar oss alla och Sveriges förmåga till digitalisering är viktig för vår framtid. Techrekpodden drogs igång för att vi på Ants såg hur viktigt det är för oss att föra samtal med de personer som står i frontlinjen inom Tech. Vi lär oss under resans gång och ju mer vi kunskapsdelar med andra ju bättre hänger vi med i svängarna. Nu går vi in på vår sjätte säsong och podden känns hetare än någonsin. Vem tycker du borde vara gäst under hösten?

Nu är vi precis i startgroparna av att börja spela in nya avsnitt till Ants egna podcast Techrekpodden. När vi för snart tre år sedan satt och diskuterade om det skulle vara värt att starta upp en podcast inom det smala ämnet som rekryterare inom  techrekrytering är, så trodde vi nog aldrig att vi skulle nå en sjätte säsong och närma oss 100 avsnitt. Den respons vi har fått genom åren har fått oss att inspireras och fortsätta bjuda in personer med intressanta tankar om den digitalisering vi lever i, ledarskap, rekryteringstips och så mycket mer.

Nu rivstartar vi

Nästa vecka (v. 37) så rivstartar vi säsongen med hela fyra inspelningar där bland annat Frida Mangen som driver sin egen podcast Agila HRpodden kommer gästa oss. Många av inspelningarna kommer ske på plats på vårt nya kontor i Hammarby sjöstad, men vi lärde oss även i vår att det fungerar bra att spela in på distans vilket ger oss stora möjligheter att bjuda in gäster som är belägrade runt om i Sverige och till och med utomlands. Möjligheterna är enorma och vi hoppas kunna göra detta till den bästa säsongen hittills.

Nytt för i höst är också att Amanda Sandhaag på Ants engagerar sig i podden. Podden bör ständigt utvecklas och förnyas och det blir spännande att följa de tankar och idéer hon tillför.

Vi behöver er hjälp

Vi söker alltid tips på vilka personer som ni vill höra i Techrekpodden. Det är ni som lyssnare som ger oss inspiration till att fortsätta och tips på intressanta gäster tas alltid emot med glädje. Vi tar gärna emot feedback på vad vi kan göra bättre för att bli så bra som möjligt.

Har ni tips så kan ni maila direkt till cj@ants.se eller till amanda.sandhaag@ants.se

Livepodd med Lisa Hartikainen

Tidig livepodd med Lisa Hartikainen 2019

Lyssna på CJs tankar om den kommande säsongen:

Här kan du läsa mer om Ants modell för IT-rekrytering.

Vi formar vår rekrytering utifrån de speciella förutsättningar som bristen på kompetens inom IT medför. Att rekrytera en ingenjör idag kräver ett speciellt upplägg då rekryteringen sker i tuff konkurrens med en het techmarknad.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!