Skräddarsydda utbildningar för ditt företag

Rekryterare på Ants

Behovet av rekryterare inom IT har växt enormt mycket de senaste åren. Det har vi inte minst sett bland våra kunder. Från att de flesta kunder för bara några år sedan var renodlade techbolag, till idag då företag inom alla branscher är i behov av att rekrytera IT-kompetens. Nu har vi även börjat med utbildningar för att sprida vår kunskap inom IT-rekrytering. Vi vet att behoven och förutsättningarna skiljer sig, och därför skräddarsyr vi utbildningen efter er.

Efter en uppstart där vi identifierar vad just ni är i behov av så sätter vi igång med planeringen av utbildningen.

Rekrytering med Ants

Våra specialistområden

Följande områden har vi utbildningar inom. Vi anpassar utbildningen efter er så att ni får ut så mycket nytta i det dagliga arbetet som möjligt.

Copywriting

En utbildning för rekryterare där vi fokuserar på att hitta rätt budskap som väcker en reaktion, innehåller relevant information samt skapar en relation med framtida kandidater. Utbildningen kan innehåller praktiska moment med syftet att skapa nya tankesätt i ert skriftliga rekryteringsmaterial. Vi vill inspirera och dela med oss av olika verktyg att använder sig av.

Sourcing

Sourcing, search, uppsökande rekrytering – kärt barn har många namn. Här diskuterar vi utmaningen att sourca på en konkurrensutsatt marknad. Vi ger handfasta tips för att på innovativa sätt nå ut till rätt kandidater och vi behandlar sourcing på Linkedin, GitHub och Google, samt verktyg och plugins.

Intervjuteknik

Vi kan ge stöttning när det är dags för intervjuer. Detta är en workshop i kompternsbaserad intervjuteknik där vi går igenom vanliga fällor, do’s & don’ts, samt ger konkreta tips och verktyg.

Employer Branding

Vi hjälper er att stärka ert Employer Brand genom att sätta upp en strategi anpassad för ert bolag och målgrupp.

Onboarding

Skapar rätt förutsättningar för nyanställda att så smidigt som möjligt komma in i både roll och bolag. Vi hjälper er att sätta upp en onboardingstrategi som är anpassningsbar till de olika roller ni rekryterar.

Analytics

Vi hjälper er med verktyg och tillvägagångssätt för att bli mer datadrivna. Detta för att kunna fatta rätt beslut, felsöka och prognosticera i processerna.

Kontakta oss om ni är intresserade av att gå en skräddarsydd utbildning eller läs mer här. 

Det var bra kvalité rakt igenom och så värdefullt!
– Malin Segelström, Consultant Manager på Sylog (utbildning i sourcing)

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer