Copywriting

Hur väcker vi uppmärksamhet i en konkurrenskraftig bransch? Känner du att standardmallen för annonser behöver ett lyft? Vill du ha inspiration kring hur du kan nå fram med ditt budskap i sourcing av kandidater? Vi på Ants har länge jobbat med just uppsökande rekrytering och har samlat på oss erfarenheter som vi vill dela med oss av till er.

Rekrytera .NET-utvecklare med Ants

För att lyckas attrahera topptalanger inom branscher där konkurrensen om spetskompetens är stor, är det av största vikt att du som rekryterare når fram och sticker ut med ditt budskap. Eftersom stor del av kontakt sker via aktivt uppsökande av rätt kandidat kan vi även addera vikten av att det budskapet är personligt och relevant för just den personen. Utbildningen är riktad mot er som aktivt approcherar kandidater och även skriver annonser för att locka till er talang och innehåller:

 • Kreativt skrivande för alla sammanhang från initial kontakt till uppföljning och annons
 • Hur du kan skapa text som väcker uppmärksamhet
 • Olika innovativa sätt man kan göra för att sticka ut
 • Struktur för dina annonser och Inmails
 • Könskodad text som attraherar fler kvinnor till techbranschen
 • Återkontakt

Syftet är att ge inspiration, kunskap och verktyg för att hitta nya tillvägagångssätt i skapandet av jobbannonser och kandidatmail. Fokus kommer att ligga på att hitta rätt budskap som väcker reaktion, innehåller relevant information samt skapar en relation med framtida kandidater. Detta kommer att varvas med praktiska övningar som vi hoppas leder till nya tankesätt i ert skriftliga rekryteringsmaterial.

Utbildningen kan erbjudas både som en paketerad utbildning som är mer generell men även som en skräddarsydd utbildning där vi tillsammans med er anpassar utbildningens innehåll och struktur efter era behov. I den skräddarsydda utbildningen kan även några av våra andra kompetensområden ingå, vänligen se dem här: https://ants.se/kunskapsbanken/skraddarsydda-utbildningar-for-ditt-foretag/

Fyll i kontaktformuläret nedan om ni är i behov av att förbättra er kompetens inom Copywriting!

Läs mer om hur vi arbetar med IT-rekrytering. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.