94. Organisera ditt utvecklingsteam med Mattias Aspelund, Nordic Digital Product Creation Lead på Accenture

Podd med Mattias Aspelund

Äntligen är Techrekpodden tillbaka för säsong 6, och vi börjar med att gästas av Mattias Aspelund som bland annat är en av medgrundarna till Ants. Idag arbetar han på Accenture och i avsnittet får vi höra om hur du får en utvecklingsorganisation att fungera väl och hur du kan tänka för att bygga upp den. Mattas berättar även om hur han tänker för att attrahera och rekrytera utvecklare och ingenjörer till sitt team och för att de ska vilja stanna kvar. Avslutningsvis får vi höra några spaningar om AI och vad som kommer hända nu efter den digitala transformationen. Det har uppstått en stor brist på ingenjörer som gör att de är utmanande att lyckas rekrytera. Läs mer om den Brist på ingenjörer som råder i techvärlden idag.

Som extramaterial sist i avsnittet så pratar Mattias och CJ om Ants historia och gamla minnen.

Lyssna på avsnittet här eller i din podcastspelare.

Se även när Mattias ger sitt bästa tips på hur du som beställare av tjänster kan tänka.

Tack för att du lyssnar på Teckrekpodden! Är ditt företag i behov av IT-kompetens, hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se

Rekrytering Ingenjörer

Att jobba som rekryterare för att hitta Ingenjörer är speciellt utmanande. Mattias beskriver i avsnittet flera framgångsfaktorer hur man genomför stora IT-projekt. Många av de insikter han har stämmer även överens med hur man bör samarbete för att lyckas rekrytera Ingenjörer. Läs mer om hur Ants Tech Recruiters modell för Rekrytering Ingenjörer.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!