Rekrytera Visual Designer

Rekrytera Visual Designer med Ants

I takt med digitaliseringen ökar även behovet av att förmedla sitt varumärke på digitala plattformar, vilket gör att behovet av att rekrytera Visual Designers ökar. I vår process börjar vi med att skriva en tydligt strukturerad kravprofil som vi kontinuerligt ser över och reviderar för att passa ert behov. Det krävs ofta ett uppsökande headhuntingarbete i olika kanaler för att hitta rätt kandidat till rollen, något som våra researchers bistår med i rekryteringsprocessen. Rekrytering av en Visual Designer kan vara både tidskrävande och komplicerat, därför delar vi gärna med oss utav vår expertis och hjälper er organisation att lyckas tillsätta rollen med den mest passande kandidaten för er. 

Vad gör en Visual Designer?

En Visual Designer är den på IT-avdelningen som arbetar med den yttersta designen som inkluderar allt från färger, form och typsnitt, alltså designen som slutanvändaren ser på skärmen. Detta blandas lätt ihop med Grafisk Design, skillnaden är att en Visual Designer fokuserar på att förmedla en polerad och estetiskt tilltalande upplevelse som speglar företagets brand medan en Grafisk Designer fokuserar på hur man bäst förmedlar information genom design.

Behöver jag en Visual Designer?

Du och din organisation kan vara i behov av att rekrytera en Visual Designer om företagets produkter skulle behöva ett lyft visuellt för att nå nästa nivå. Kontakta oss om du och ditt företag är i behov att rekrytera en Visual Designer, så hjälper vi er att ta fram en individuell kravprofil som matchar era behov. Skicka en förfrågan till oss via formuläret nedan så hör vi av oss så forts om möjligt. Läs även gärna mer om vårt arbete kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!