Vad våra kunder säger om oss

Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör och har ett långvarigt samarbete med många små och stora börsnoterade företag. Även stiftelser, försäkringsbolag, pensionskassor samt många andra privata, statliga och kommunala företag och organisationer. I dag är i stort sett alla sparförsäkringsgivare och kapitalförvaltare i Sverige kunder hos Skandikon. Ants researcherkonsult Jessica Dehmer berättar. 

”Jag blev väldigt glad över att få komma till Skandikon våren 2014 som konsult. Det är ett otroligt välkomnande och glatt företag. Det var roligt också att jobba med så olika roller som jag hade där. Jag hade inledningsvis en testledarroll där man ville ha någon som var något mer senior.  Sedan hade jag även tre juniora utvecklare som gärna fick vara nyexade. I höstas hörde Lena (IT-chef Skandikon) av sig igen och ville ha hjälp med en ny rekrytering. Denna gång gällde det en IT-driftansvarig. De olika rollerna hade naturligtvis sina olika utmaningar men gemensamt för dem alla tre var att folk var mycket intresserade av rollerna vilket också gjorde selekteringen desto svårare. Idag är jag stolt över att alla fem rekryteringar flöt på så pass bra, att vi har levererat kandidater att vara stolta över samt att vi har en kund som väljer att återkomma för samarbete med oss!”

Lena Lagerström, IT-chef på Skandikon, berättar hur det är att jobba med Ants:”Vi har anlitat Ants vid ett flertal tillfällen för rekrytering av bland annat juniora systemutvecklare då de har gett oss ett mycket bra stöd i rekryteringsprocessen. Rekryterarna är professionella och engagerade. De har haft en god förståelse för våra krav och önskemål. De har haft ett bra nätverk för att hitta intressanta profiler och vi har fått ett mycket bra stöd i urvalsprocessen.”

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning.

Här har du möjlighet att läsa fler av våra kundcase.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!