Tre skäl varför mötesbokning digitalt är överlägset telefonbokning

Digital Doers logga

Digital mötesbokning är Ants nya koncept som skapar bättre, billigare och trevligare kundmöten än vad som är möjligt med mötesbokning via telefon. En Digital Doer från Ants bokar kundmöten hos, med och för dig. Allt med hjälp av de senaste digitala verktygen. Allt du och dina säljare behöver göra är att gå på mötena och ta hem affärerna.

Tre skäl varför mötesbokning digitalt är överlägset telefonbokning:

1. Bättre möten
När mötena bokas digitalt har man kontroll på vem man bokar ett möte med och med vilka budskap som mötet bokas. Man träffar rätt person och denne har rätt förväntningar på mötet.
2. Billigare kunder
Digital Mötesbokning är avsevärt mer effektiv än bokning över telefon. Kostnaden per bokat möte och framför allt kostnaden per ny kund blir därmed klart lägre.
3. Trevligare bokning
Kommunikation när den förs digitalt riktas mot relevanta personer. Dialogen sker när och där det passar kunden. Ingen blir störd och du ger ett lyhört och professionellt intryck.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur Ants kan hjälpa dig att få fler och bättre affärer!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!