Tre rekryteringar till Securelink

SecureLink är en marknadsledande leverantör av IT- säkerhetsinfrastruktur och IT-säkerhetstjänster i Europa. De har mer än 650 anställda och är verksamma i sex länder varav 250 i Sverige där de har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. De har i dagsläget över 1000 kunder i olika storlekar och branscher där de möjliggör för dem att driva en säker affärsverksamhet. I början av mars 2018 började ett samarbete mellan Ants och SecureLink för att få in duktiga kandidater i det ständigt växande bolaget.

Mattias Åberg Consultant Manager på SecureLink Sverige berättar om samarbetet med Ants;

Vi var i behov av att på ett effektivt sätt få in fler kandidater för anställning. Istället för att betala en större summa per anställning så kunde vi på ett effektivt sätt få in många kandidater under en kortare period. Med bra insyn i vårt bolag och hög kompetens inom search kunde vi nå ut till många potentiella kandidater. Vi är väldigt nöjda med utfallet och vårt samarbete med Ants.” 

Wilhelm Wingårdh Talent Acquisition Consultant på Ants berättar om sin tid på SecureLinks Stockholmskontor;

” I början av mars 2018 kom jag in som konsult på SecureLinks Stockholmskontor. Det var ett spännande uppdrag som låg framför mig där SecureLink behövde både seniora och juniora kandidater, rollerna de sökte var dels SIEM-Specialister men även IT-Säkerhetskonsulter. Samarbetet mellan mig och SecureLink gav mig värdefulla erfarenheter inom IT säkerhetsbranschen dels om de tekniker de använder men även om det operativa arbetet för att säkerhetsställa IT säkerheten hos olika företag. Jag är både stolt och glad över att vi efter avslutat uppdrag har lyckats tillsätta tre väldigt kompetenta personer.” 

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!