Techsearch

Techrekrytering, IT-rekrytering och rekrytering av systemutvecklare i Stockholm och Göteborg har utvecklats till ett specialistområde som kräver erfarenhet och speciella metoder.

Techsearch

Ants är specialister inom området techsearch. Att arbeta med search inom IT för att hitta rätt utvecklare är något som alla bolag med en IT-avdelning behöver satsa på för att kunna växa och utöka sina IT-avdelningar.

För att lyckas med IT-rekrytering är det viktigt att nå ut till potentiella kandidater med ett personligt intryck. Det är också viktigt att ha en förståelse över hur mycket tid som behöver läggas för att kunna nå de målen bolaget har med sin tillväxt. Hur lyckas man? Det är viktigt att sätta in rätt resurser och personer som har kunskap och som kan lägga den tiden som behövs inom detta område. Att göra noga mätningar och föra statistik är även viktigt för att nå resultat.

Så fungerar Techsearch

Techsearch kräver en förståelse för hur och vart man hittar rätt IT-kompetens. Våra reaserchers är experter. Efter att vi har kartlagt kundens och rollens specifika kompetenskrav, hittar och attraherar vi kandidater till just din IT-avdelning. Techsearch är ett detektivarbete som kräver en förståelse för var systemutvecklare finns digitalt

Techsearch och Inbound Recruitment

För att lyckas med IT-rekrytering bör man jobba långsiktigt och strategiskt.

Techsearch handlar om att hitta bra personer att anställa inom tech. För att specialister inom tech skall vara intresserade av att komma på en anställningsintervju krävs att de känner att de har fått en bra bild av dig som arbetsgivare. Det handlar alltså om att bygga en bra relation med personer som ingår i din relevanta målgrupp. Det finns många bra aktiviteter som bygger relation med en utvald målgrupp. Vissa ger snabba resultat medan andra kräver tid. Jobba enligt Inbound recruitment-modellen för att bygga långsiktiga resultat. Ants är erfarna i att hjälpa kunder att få mer effekt av sitt searcharbete genom att implementera olika aktiviteter i enlighet med inbound recruitment.

Läs mer om inbound recruitment här.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.