Stärkt partnerskap och gemensam tillväxt: Rekryteringssuccé mellan TSS och Ants 

Header kundcase med TSS och Ants

Temperature Sensitive Solutions Systems AB (TSS) är en pionjär inom temperaturhanteringslösningar för life science och farmaceutiska branscher. Med över 30 års erfarenhet strävar de efter att säkerställa patientsäkerhet, minimera avfall och främja hållbarhet genom innovativa produkter. TSS erbjuder en bred portfölj av lösningar inom temperaturövervakning för lagerhantering och transport, som säkrar integriteten av mediciner och andra temperaturkänsliga produkter.

TSS och Ants driver mångfaldig tillväxt

TSS satsar på att bli ett ledande produktbolag och har samarbetat med Ants för att rekrytera ett brett spektrum av roller inom företaget. Inledningsvis rekryterades nio nyckelpositioner under samarbetet med fokus på effektiva möten och tät dialog av TACen från Ants, Jessica Samuelsson, tillsammans med en annan konsult. Rollerna inkluderade DevOps Engineers, Chief Product Officer (CPO), Embedded Engineers, Software Engineers och en Client Project Manager.

Efter en paus på fem månader, uppstod ett behov av två frontendutvecklare, vilket konsulten Julia Lagerblad tillsammans med TAMen Annie Åström från Ants påbörjade. Även en QA Lead rekryterades där den nya CPO:n Johanna Eriksson, tidigare rekryterad av Jessica, var involverad. Under Julias ledning rekryterades nio centrala positioner från november 2022 fram till idag, däribland QA Lead, Lead Software Engineer, Frontend Developers, Business Intelligence Engineer och Quality Engineer Manager. Rekryteringen fortsätter nu med en Product Manager och eventuellt fler roller under vintern.

Under samarbetets gång med TSS anlitades även en Executive Recruitment Consultant under tre månader ihop med TAMen Sofie Logärd från Ants för att rekrytera en ny Chief Technology Officer (CTO). Det blev ett bra samarbete, med en tydlig och effektiv rekryteringsprocess som utvärderade kandidaterna på ett bra och tydligt sätt.

Konsulten Sofie pratar med en kollega mittemot glatt.

Samarbete och resultat

Våra TA-konsulter formulerade annonser, sökte aktivt välkvalificerade kandidater genom innovativ sourcing, genomförde inledande telefonintervjuer och hanterade all rekryteringsadministration, vilket frigjorde rekryterande chefer att fokusera på intervjuerna.

Under tiden har Ants framgångsrikt rekryterat totalt 19 nyckelpersoner med fokus på snabb kommunikation, effektiva möten och en nära dialog. Samarbetet med TSS:s CTO Tobias, den nya CTO:n Thomas och CPO:n Johanna har varit nyckeln till denna framgång. I över två år har Ants och TSS samarbetat och de har resulterat i en mängd rekryteringar för olika roller inom företaget.

Under tiden har Ants framgångsrikt rekryterat totalt 19 nyckelpersoner med fokus på snabb kommunikation, effektiva möten och en nära dialog.

Framgångsfaktorer och lärdomar

Den effektiva kommunikationen och en öppensinnad approach för olika kompetenser och språk var en nyckel till det lyckade samarbetet. TSS värdesätter intern utveckling, vilket har varit avgörande för att locka rätt kandidater och förstärka TSS varumärke som en attraktiv arbetsplats. Deras strategi med up- skilling och re-skilling visar engagemang för sina anställdas tillväxt och utveckling.

Det nära samarbetet med TSS HR-konsult Therese, CPO:n Johanna och CTO:n Thomas visar deras förtroende för Ants kompetens och processer. Detta har resulterat i rekrytering av kvalificerade individer som har fortsatt att utvecklas i TSS:s miljö.

Partnerskapet mellan TSS och Ants har inte bara resulterat i en framgångsrik rekryteringsprocess utan också stärkt TSS varumärke som en attraktiv arbetsgivare. Detta partnerskap har främjat ömsesidig tillväxt och utveckling för båda parter. Vi ser fram emot kommande projekt tillsammans med TSS.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering? Hör av dig via formuläret nedan.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!