Rekryteringssamarbete med Brixo

Två antsare diskuterar employer branding i ett konferensrum

Bakgrund

Brixo är ett svenskt fintechföretag som revolutionerar banksystemet genom att erbjuda digitala kontokrediter till privatpersoner i Sverige. Med sin breda produktportfölj, bestående av fyra varumärken, inklusive Brixo, Flexkontot, Merax och Kontantfinans, strävar företaget efter att förenkla finansieringsmarknaden med innovativa och noggranna kreditprodukter. Genom att erbjuda en kombination av hög- och lågkostnadskrediter med transparent prissättning och acceptans av betalningsanmärkningar, gör Brixo kredit tillgänglig för en bredare allmänhet.

Uppdrag

För att fortsätta växa och driva innovation, behöver Brixo rekrytera kompetenta Frontend- och Backend-utvecklare. Därför anlitade de i mars 2023 Ants Tech Recruiters för att hitta rätt talanger på marknaden. Ants arbetar på plats hos Brixo för att förstå deras unika behov och önskemål och anpassar sin rekryteringsprocess därefter. Med hjälp av omfattande digital information och personlig kommunikation hittar Ants rätt kandidater och bokar in intervjuer med dem.

Som erfarna IT-rekryterare arbetar Ants agilt och mäter kontinuerligt sitt arbete för att optimera resultatet i realtid. De är alltid i nära dialog med Brixo för att säkerställa att deras unika förutsättningar tas i beaktning. Ants är specialiserade på att hitta de mest passande kandidaterna inom tech-branschen, där konkurrensen om de bästa talangerna är hög. De ser fram emot att hjälpa Brixo hitta vassa Frontend- och Backend-utvecklare som kan hjälpa företaget i dess tillväxtresa och fortsatta innovation.

Vi ser fram ett gott samarbete och är glada att ta oss an ett spännande rekryteringsuppdrag.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!