Rekrytera jämställt inom IT, IT-rekrytering och jämställdhet, IT-rekrytering och integration.

Rekrytera Utvecklare

Den omfattande digitaliseringen leder till brist på de som skall genomföra den. Framför allt gäller det duktiga programmerare och utvecklare.

Specialister snarare än generalister

Utvecklings- och driftavdelningar är idag ofta uppbyggda av specialister snarare än generalister. För att tillsätta specialister krävs erfarenhet och kompetens från branschen. Ants Tech Recruiters är nischade och ledande inom att korrekt matcha behov mot rådande tillgång på kandidater. Vi är väl insatta i vilka metoder, roller och funktioner som tillämpas i branschen och hur man normalt organiserar sig. Våra egna processer är speciellt framtagna för de förutsättningar som gäller när man vill attrahera, bedöma och tillsätta utvecklare och drifttekniker.

Vilken kompetens söker ni?

System development – Ants har stor vana att rekrytera olika sorters skickliga utvecklare både när det kommer till programmerare men även roller som databasutvecklare eller scriptutvecklare.

IT Specialists – Vi rekryterar gärna olika IT Specialister oavsett om du söker en lösningsorienterad IT-arkitekt eller en erfaren systemförvaltare.

Service & support – Inom support så har Ants arbetat med roller som IT-koordinator, PC-technician och 1st and 2nd line support.

Operations & Network/Infrastructure – När det kommer till operations & Network/Infrastructure så rekryterar vi bland annat för teknikertjänster inom drift, nätverk, databaser och communications.

IT Management – Vi tar oss även an uppdrag inom ledningsinriktade tjänster i olika nivåer. Det kan handla om allt från att hitta en kunnig systemförvaltare till att göra en grundlig rekrytering vid en anställning av en ny CIO eller IT chef.

Testare – Oavsett om du behöver en Teknisk Testare eller en Testingenjör kan Ants hitta rätt kompetens.

Ifall kompetensen du är ute efter inte är nämns ovan är du väldigt välkommen att ta kontakt med oss. Vi kan tillsammans definiera ditt behov, bedöma tidsåtgången för en rekrytering och diskutera hur en lämplig searchprocess skulle utformas.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i formuläret längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Techrekpodden