Rekrytera .NET-utvecklare

Ants Tech Recruiters är specialiserade på rekrytering av framförallt utvecklare .NET-utvecklare. Våra processer, nätverk och verktyg utvecklas ständigt för att lösa våra kunders behov trots de utmanande förutsättningarna.

Rekrytera i Stockholm

Rekrytera .NET-utvecklare

Det var just att rekrytera utvecklare .NET som fick Ants att inleda sin specialisering inom IT-rekrytering för 7 år sedan. När vi tidigare var mer generella tillsatte vi drygt hälften av de efterfrågade resurserna inom de mest utmanande kompetensområdena. Idag tillsätter vi över 96% av våra uppdrag vilket är en direkt följd av vår specialisering.

Att rekrytera .NET-utvecklare är svårt då konkurrensen om är väldigt stor på marknaden, varför den traditionella rekryteringsprocessen med annons och CV-screening ofta inte räcker till för att lösa kompetensbehovet vid rekrytering av .NET-utvecklare. Vi på Ants har stor erfarenhet av att rekrytera .NET-utvecklare där vår agila, kundnära och data drivna metod har lett till många lyckade rekryteringar av .NET-utvecklare.

Rekrytera .NET-utvecklare med Ants

Rekrytera .NET-utvecklare – Hur går det till?

Hur går det då till när Ants skall rekrytera .NET-utvecklare? Tillsammans med kunden beslutar vi om en intervju- och screeningprocess för varje rekrytering. Vilka utvärderingsmoment bör ingå och vilka är beslutsfattare i rekryteringsprocessen? Många av våra kunder har en tydlig bild av hur de vill utvärdera kandidaterna. Andra vill ha hjälp med att utforma processen. Vi stöttar med allt ifrån utformandet av tekniska case till intervjumallar, personlighetstester och logiska/analytiska tester. Vårt mål är att du efter en rekryteringsprocess med oss ska ha satt en struktur för hur ni ska rekrytera framöver.

Rekrytera .NET-utvecklare har blivit så utmanande att många kunder väljer att bygga en hel inbound recruiting-strategi för att bygga relation med målgruppen. Det innebär att man strukturerat och fokuserat under längre tid ser till att jobba med ett helt spektra av insatser för att rätt utvecklare i målgruppen skall få upp ögonen för just ditt företag. Ants kärnuppgift i alla uppdrag är att direkt i varje rekrytering kontakta volymer av bra kandidater. Då får vi in tillräckligt med kvalificerade intervjuer. Om man även har ett långsiktigt inbound recruting på plats underlättar det arbetet avsevärt då målgruppen redan har ett gått öga till det rekryterande bolaget.

Person sitter vid sin dator och arbetar med att Rekrytera .NET-utvecklare.

Vad gör en .NET-utvecklare?

.NET-utvecklare är mjukvaru/systemutvecklare som jobbar på .NET-plattformen vilket är en av världens största utvecklingsplattformar och är utvecklad av Microsoft. Det går att utveckla allt ifrån transaktionsintensiva system för banker til mobilapplikationer.  Det går även att ta fram enkla webbsidor med .NET. C# är huvudprogrammeringsspråket även om det stödjer flera andra språk.

Behöver jag en .NET-utvecklare?

Rekrytering av .NET-utvecklare kan behövas om ni står inför utmaningar som:
– Om ni vill förbättra eller vidareutveckla era nuvarande system byggda på .NET-plattformen
– om ni ska nyutveckla system till ert företag och vill använda en kraftfull plattform med många bibliotek och mycket stöd.

Läs mer om hur vi arbetar med IT-rekrytering. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!