Vlogg: Besök på Salt – School of applied technology

För att lösa kompetensbristen krävs det att utvecklarna blir fler. Några som verkligen tagit tag i problemet är Salt – School of applied technology, som under tolv veckor utbildar personer utan krav på tidigare förkunskaper till att kunna programmera över hela stacken vid utbildningens slut. Utbildningen är på heltid och fokuserar mycket på mob-programmering och agila metoder för ett så effektivt lärande som möjligt. För tre månader sedan började den första gruppen på Salt, däribland Emma Back som tidigare jobbade som Talent Acqusition Consultant på Ants. Denna vecka är utbildningen klar och Emma börjar som junior Front-endutvecklare på företaget ftrack i Epicenter, och andra från kursen börjar arbeta på bland annat på Telia, Seenthis, Leo Vegas och Mr Green.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!