Vd-blogg: Att hitta vår inre kraft

Vd-blogg header

Hej!

Den här månaden tänkte jag prata om ett ämne som jag som ledare tycker är en otroligt viktig fråga. Att som bolag hitta sin inre kraft och sitt why. Trevlig läsning, Hugo

Kontakta mig!
Hugo L på Ants

Så kan vi hitta vår inre drivkraft som bolag

Livet är en resa fylld av både toppar och dalar. Ibland tvingas vi att stanna upp, kanske på grund av oförutsedda händelser, vilket ger oss en möjlighet att reflektera över vad som verkligen ger mening åt våra liv. För min son, vars passion för fotboll alltid har varit tydlig, blev en skada i foten en sådan ofrivillig paus. Fotbollen har alltid varit hans energikälla och drivkraft, och så snart han kunnat har han gett sig av till fotbollsplanen för att spela med sina vänner. Denna oväntade paus har fått honom att fundera över vad människor som inte spelar fotboll ägnar sin tid åt. En ovälkommen tid av reflektion som inte bara påverkat honom, utan även gett mig insikter i vikten av att hitta det som verkligen motiverar oss.

Och som av en händelse ser jag denna vecka fram emot vårt årliga Ants Camp, där vi fokuserar på att hitta och stärka just våra inre drivkrafter och vårt självledarskap. Som vd för Ants Tech Recruiters har jag alltid varit intresserad av drivkrafter, både personligt och professionellt. Denna erfarenhet har förstärkt min övertygelse om vikten av meningsfulla aktiviteter bortom digital underhållning.

Jag är övertygad om att företag som integrerar individuella intressen med ett större syfte uppnår större framgång. På Ants strävar vi efter att varje anställd ska finna sitt ”varför” och koppla detta till vårt mål att revolutionera IT-rekryteringsbranschen. Simon Sineks koncept om att hitta sitt ”Why” är betydelsefullt både i affärsvärlden och i våra personliga liv.

Vårt kommande Ants Camp är ett exempel på hur vi arbetar med detta. Det är en möjlighet att återknyta till våra värderingar: Show Heart, Grow Together, och Be the Future. Genom aktiviteter och workshops kommer vi att utforska våra inre drivkrafter, stärka vårt självledarskap och vår förståelse för vad som motiverar oss, både som individer och som team.

När det gäller min son och hans tillfälliga avbrott från fotbollen lär han snart vara tillbaka på planen. Men mitt mål är att hjälpa honom utforska och hitta även andra aktiviteter som kan ge honom samma känsla av engagemang och gemenskap, även med en skadad fot. Vem vet, kanske får han till slut svar på sin fråga vad folk som inte spelar fotboll gör med sin tid?

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!