Sourcecon i Atlanta

Sourceon i atlanta

I September var Leon och Aran från oss på Ants på Sourcecon i Atlanta. Målet med resan var att inspireras och ta med sig idéer hem från techrekryterare i hela världen. SourceCon är en sourcingkonferens som hålls två gånger per år i USA och Europa. Konferensen har deltagare från många typer av branscher där syftet är att dela kunskap och få diskutera utmaningar inom just techrekrytering. Det avslutas även med ett Hackathon för rekryterare – en tävling om vem som är bäst på att hitta kandidater! Aran & Léon hamnade topp 20! ????

 

Behöver du eller din organisation bli bättre på att hitta och attrahera IT-kompetens? Kika in på våra utbildningar här och titta på hur Aran & Léon haft det här nedan.

Ann Wilkerson – Training Director på SourceCon

Tangie Pettis – Strategic Talent Manager at Aspen Dental

Marc Hamel – Senior Recruiter på Alexa Communications om GitHub

Shannon Pritchett, Editor på SourceCon och  Jim Stroud , VP Product Evangelist på North Amercia ClickIQ berättar om Hackathon för rekryterare. 

Ann Wilkerson – Training Director på SourceCon

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!