191. Ledarskap och utveckling i konsultbolag med Åsa Landén Ericsson, vd – CAG Group

I det här avsnittet av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Åsa Landén Ericsson, vd för CAG Group, som gäst. Vi får höra om Åsas resa till att bli vd för CAG och ger oss en inblick i vad CAG Group är och vad de gör, samt hennes roll som koncern-vd.

Under avsnittet diskuterar vi förvärv och strukturer, och de utmaningar och fördelar som följer med att växa och bli fler. Vi går igenom deras beslut att börsintroducera företaget, hur det påverkar delägarskap och vilka för- och nackdelar det innebär.

Vi dyker även in i Åsas spaningar och trender inom tech- och konsultbranschen, såsom konsultpriserna och vikten av att kunna arbeta med människor. Åsa delar sina tankar om rekrytering av konsulter, hur CAG skiljer sig från konkurrenterna och hur de bygger ledningsteam när de förvärvar bolag för att säkerställa att alla arbetar mot samma mål.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!