191. Ledarskap och utveckling i konsultbolag med Åsa Landén Ericsson, vd – CAG Group

I det här avsnittet av Techrekpodden har vi nöjet att välkomna Åsa Landén Ericsson, vd för CAG Group, som gäst. Vi får höra om Åsas resa till att bli vd för CAG och ger oss en inblick i vad CAG Group är och vad de gör, samt hennes roll som koncern-vd.

Under avsnittet diskuterar vi förvärv och strukturer, och de utmaningar och fördelar som följer med att växa och bli fler. Vi går igenom deras beslut att börsintroducera företaget, hur det påverkar delägarskap och vilka för- och nackdelar det innebär.

Vi dyker även in i Åsas spaningar och trender inom tech- och konsultbranschen, såsom konsultpriserna och vikten av att kunna arbeta med människor. Åsa delar sina tankar om rekrytering av konsulter, hur CAG skiljer sig från konkurrenterna och hur de bygger ledningsteam när de förvärvar bolag för att säkerställa att alla arbetar mot samma mål.

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.