80. Kriskommunikation med Karin Hagman – VD IQ-initiativet

Podd om kriskommunikation med Karin Hagman

Många företag är idag mitt i en kris då coronapandemin kastat omkull hela världen och ekonomin vilket gör kriskommunikation till ett aktuellt ämne. Dagens gäst är Karin Hagman som idag är VD på IQ-initiativet som är en organisation som verkar för en smartare och bättre syn på alkohol.

Karin arbetade som kommunikationschef på Kommunal under deras kris 2016 och delar med sig av många lärdomar i hur man på bästa sätt kommunicerar under en kris. Vi får höra om vikten av internkommunikation och hur du som ledare kan agera vid kris.

Avslutningsvis går samtalet in på Karins nuvarande roll som VD för IQ och vi får bland annat höra om varför det är bra att som företag ha en alkoholpolicy och hur du lyckas med beteendeförändringar på ett företag.

 

Lyssna på avsnittet nedan eller sök på Techrekpodden i din podcastapp. 

 

Se också filmklippet nedan där Karin ger sina tips på hur du kan kommunicera i den tid vi lever i just nu. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!