49. Gunilla Eriksson, Product Marketing Manager på Visma Enterprise

Digitalisering av HR-system är temat på veckans avsnitt av Techrekpodden där Gunilla Eriksson från Visma Enterprise gästar. Gunilla har varit med om den digitalisering HR har genomgått de senaste åren och har mycket kunskap om vad man bör tänka på för att lyckas implementera nya system i organisationen. Vi får bland annat höra om hur du kan se över dina processer, automatisering av HR-flödet och varför det är viktigt att tänka på system för mjuka värden. Många företag idag har en digital on-boarding, men Gunilla berättar även om varför det är lika viktigt att ha en digital off-boarding på dagens arbetsmarknad.

 

 

Kolla också in klippet nedan där Gunilla berättar om hur du kan komma igång med att digitalisera dina HR-system.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!